MODA S POMAKOM

Novi modeli s potpisom Dijane Viljevac: ‘Ovo je kolekcija za suvremene žene koje znaju što žele‘

Diana Viljevac, nova kolekcija
 Karmen Poznić
Dizajnerica ističe da se novi modeli za sezonu proljeće/ljeto 2021. uz neutralne dodatke mogu interpretirati na tisuću načina

Dizajnerica Dijana Viljevac, miljenica dama s domaće scene među kojima su Jelena Rozga, Severina, Danijela Martinović, Mirna Maras, Iva Jerković, Ecija Ivušić, Andrea Andrassy, Lana Klingor, Iva Šarić, Mirna Medaković, Mila Elegović, Antonija Blaće, Marijana Batinić i mnogih drugih prelijepih Hrvatica izbacila je novu ready to wear kolekciju kojom dominiraju čiste linije te proizvodi poput hlača, sakoa i košulja koji su ovosezonski hit.

image
Dijana Viljevac i Jelena Rozga
John Pavlish

Viljevac ima prepoznatljiv minimalistički potpis na hrvatskoj modnoj sceni već više od deset godina, a objasnila nam je kako je ova kolekcija nastala nakon brojnih upita ljubiteljica klasike s pomakom.

image
Karmen Poznić
image
Karmen Poznić

- U ovo vrijeme svečane haljine su i dalje tražene, ali kreativnost iz mene je ovog puta izašla van u potpuno novom obliku; željela sam uz standardnu kolekciju svečanih i elegantnih haljina predstaviti i nosive modele za suvremene žene kojima nije dovoljan samo savršen izgled već traže i udobnost, originalnost i kvalitetu - rekla je Dijana Viljevac.

image
Karmen Poznić
image
Karmen Poznić

Iz inovativne kolekcije izdvajaju se košulje, naizgled jednostavni komadi, ali uz stručno oko dizajnerice čije kreacije nose najpoznatije Hrvatice obična košulja postala je „it“ komad sezone koja svestranošću zauzima najvažnije mjesto proljetno-ljetnih kombinacija. U kolekciji koja broji 20 modela prevladavaju prirodni materijali i bijele note s upečatljivim, ali dovoljno suptilnim detaljima koji će svaku košulju svrstati na tron modne scene, a dizajnerica je ponudila i opciju kombiniranja s elegantnim suknjama čistih, ravnih linija, ili kratkim hlačama koji će outfitu dati casual notu.

image
Karmen Poznić
image
Karmen Poznić

Uz nove modele košulja, okosnicu garderobe toplije sezone, izdvajaju se i nove linije haljina; lepršave, romantične i nježne.

image
Karmen Poznić
image
Karmen Poznić

- Haljine su i dalje jedan od najdražih komada svih žena jer su najjednostavniji modni odabir za sve prigode, ali u novoj kolekciji maknula sam eleganciju kao vodilju i prepustila se šarmu, originalnosti i jednostavnosti lagane ljetne haljine od prirodnih materijala kao što je svila, viskoza, pamuk i lan. S vremena na vrijeme iznenadim modnu scenu ready to wear kolekcijom, no ova linija je moj osobni favorit zbog nosivosti svakog modela i činjenice da napokon mogu reći da će u mom dućanu svaka žena moći kompletirati svoj idealan outfit, bez obzira traži li savršen izgled za sljedeće vjenčanje ili za bezbrižan izlazak na večeru - dodaje dizajnerica.

image
Karmen Poznić
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 23:20