PAO S MARSA

Novinarka BBC-a intervjuirala čovjeka koji nije imao pojma da je kraljica umrla: ‘Želim biti dio ovoga‘

 Bbc Screenshot/
Pomislio sam da se nešto događa i došao vidjeti što, želim biti dio ovoga - rekao je potpuno ozbiljno prolaznik

Novinarka BBC-a Kasia Madera u četvrtak navečer ispred Buckinghamske palače razgovarala je s brojim ljudima građanima koji su ispred kultne rezidencije došli odati počast kraljici. Jedan od intervjuiranih, čini se, nije ni znao da je kraljica umrla, bilo mu je zabavno što su se ljudi okupili pa se i on uputio ondje. Video je postao viralan na društvenim mrežama.

Građani su se od primitka vijesti o smrti počeli okupljali oko palače s desetcima tisuća buketa, osobnih poruka i svijeća u čast pokojnoj kraljici. Okupljanje se nastavilo cijeli noć i iduće jutro. BBC je u svom prijenosu razgovarao s okupljenima i pokušao doznati što je za njih značila kraljica, a jedan je intervju pošao po krivu.

- Možete li nam objasniti zašto ste ovdje, u Londonu je noć, a svi se ovdje okupljate - upitala je voditeljica muškarca koji se našao u masi ljudi.

- Ja sam došao kući nakon smjene, upalio TV i vidio da ste vi ovdje. Pomislio sam da se nešto događa i došao vidjeti što, želim biti dio ovoga - rekao je potpuno ozbiljno prolaznik.

Voditeljica je tada prokomentirala kako sumnja da je ona razlog zbog kojega je on došao, a on joj je ponovo potvrdio da je došao zbog nje i okupljenih ljudi.

- Sva ta raznolikost koja se događa je dobra, zanimljiva i stvarno lijepa - rekao je pokazujući prema okupljenim ljudima.

Novinarka je nakon komentara brzo završila intervju i zahvalila mu, a društvenim mrežama kruži intervju uz komentare kako on vjerojatno ni ne zna što se događa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. ožujak 2023 14:31