LJUBAV PREMA ZADRU

Odbojkaške reprezentativke pozivaju: ‘Bodrite nas na Višnjiku na putu ka europskom vrhu!‘

Odbojkašice u setnji Zadrom
 Marko Dimić/pixsell
Naše su reprezentativke nakon osvojene srebrne medalje u Zlatnoj europskoj ligi ponovno u gradu na četiri kantuna

Atraktivne hrvatske odbojkaške reprezentativke ponovno su u Zadru u kojem svakodnevno privlače pažnju građana, ali i mnogobrojnih turista.

Naše su reprezentativke nakon osvojene srebrne medalje u Zlatnoj europskoj ligi ponovno u gradu na četiri kantuna. Na veliku radost svih nas, od 19. do 27. kolovoza u ŠC Višnjik imat ćemo prilike uživo bodriti naše reprezentativke u skupini C Europskog prvenstva. Prodaja ulaznica kreće uskoro u sustavu Eventim.

image
Marko Dimić/pixsell

Centar Europe

Naše sjajne sportašice ne kriju svoju ljubav prema Zadru u kojem na pripremama provode posljednjih nekoliko mjeseci: "Zadar je najpoznatiji po košarci, Krešimiru Ćosiću ali i Luki Modriću!" – govori kapetanica Samanta Fabris i dodaje: "Naš je cilj ovog ljeta Zadar pretvoriti u odbojkaški centar Europe. Veselimo se nastupu pred domaćom publikom, očekujemo jako navijanje. Spremne smo na veliki rezultat!"

image
Marko Dimić/pixsell

Slobodne trenutke provode u šetnjama Zadrom i otkrivanju povijesti koja iznova oduševljava. "Zadar je čak i prije Krista imao vodovod koji je bio dugačak 40 kilometara, od Jezera Vrane do Zadra, zahvaljujući Rimljanima i Juliju Cezaru!” – podatak je koji govori koliko je moćan bio Zadar, otkriva Nikolina Božićević i dodaje: “Ja Zadar poznajem u dušu. S obzirom da moji imaju kuću na Ugljanu, odrastala sam ljeti kako na otoku tako i u Zadru. A najviše volim sjesti uz Morske orgulje i gledati najljepši zalazak sunca!"

image
Marko Dimić/pixsell

Lucija Mlinar često šeta Forumom za koji kaže: "Zadar poznajem još odmalena. Jedan je od najljepših gradova u Hrvatskoj te ima sve ono što je potrebno da se čovjek osjeća lijepo. Od bogate povijesti grada, Morskih orgulja, predivnih plaža!"

image
Marko Dimić/pixsell

Hrvatske odbojkašice u Zadru će igrati protiv reprezentacija Italije, Bjelorusije, Slovačke, Mađarske i Švicarske. U našem taboru vlada izvrsno raspoloženje za koje Beta Dumančić govori: “Uvjeti u Zadru su odlični, u hotelu Kolovare nam je jako lijepo, od smještaja do pristupačnog i profesionalnog osoblja koje nam maksimalno izlazi u susret!” Martina Šamadan pak dodaje: “Smješteni smo odmah na plaži pa se imamo priliku okupati u moru kad god imamo slobodnog vremena!”

Pred domaćom publikom

Jedna od najprepoznatljivijih reprezentativki je Istrijanka Rene Sain koja igra poziciju libera. Ona pak ima posebnu poruku za navijače: "Nakon dugog vremena imat ćemo priliku igrati pred domaćom publikom. Pozivam sve da nas podrže u što većem broju. Raspoloženje je takvo da bismo mogle postići izvrstan rezultat i dati puno razloga za slavlje Hrvatskoj i u kolovozu!"

image
Marko Dimić/pixsell
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 16:38