TERMINALNA FAZA

OMILJENI RADIJSKI VODITELJ OBJAVIO UŽIVO STRAŠNU VIJEST 'Iskreno, ne znam kako se nositi s tim... Imam još nekoliko mjeseci života'

Andy Potter
 Facebook

Radijski voditelj na BBC-ju otkrio je u javljanju uživo da ima još samo nekoliko mjeseci života nakon što mu je dijagnosticirana terminalna faza karcinoma.

Andy Potter (55) šokirao je slušatelje kad je rekao da boluje od smrtonosne bolesti koja mu se proširila na debelo crijevo, jetru i bubrege.

Poznati DJ na radiju Derby, koji je na BBC došao 1999. govorio je tijekom jutarnje emisije iz kreveta u bolnici u Derbyju, piše The Sun.

- Iskreno, ne znam kako se nositi s tim kad netko kaže da je ovo kraj vašeg života. Prvo sam rekao da mislim da sam imao i boljih dana. Rekli su mi u srijedu poslijepodne da imam posljednji stadij raka. Nalazi se na nekoliko mjesta u mom tijelu, uključujući debelo i tanko crijevo i rekli su mi da imam još nekoliko mjeseci života. Moja žena i sin bili su, naravno, prvi koji su čuli vijest, ali htio sam reći i svima koji slušaju moju emisiju i koji me poznaju. To znači da se neću vraćati na posao na BBC Radio Derby.

Na Facebooku je Andy još dodao: ‘Neću voditi emisiju do kraja tjedna jer ću ostati u bolnici. Moram voditi bitku!’

Njegov urednik na radiju Simon Cornes rekao je: - Još uvijek pokušavamo prihvatiti ovu užasnu vijest. Andy je htio javiti svojim slušateljima što je prije moguće i razgovarati s našim jutarnjim voditeljem Ianom Skyeom iz bolničkog kreveta. Radio Derby je usko povezana obitelj i svi Andyjevi prijatelji ovdje misle na njega i na njegove najbliže.

Obožavatelji koji su posljednjih sedam godina popodneva provodili uz Potterovu emisiju, poslali su mu niz poruka podrške preko Twittera.

- Jako žalosno. Radijski voditelji postanu prijatelji sa svojim slušateljima. Hvala što ste podijelili ovu vijest s nama, napisao je Gill Frawley.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 02:03