SHOPPING PATROLA

Oni koji prate trendove znaju da su stolići na metalnim nogicama trenutačni must-have, evo zašto

 jysk.hr
U trgovinama namještajem i online trgovinama može ih se naći raznih, sada ih ima i na popustu u nekoliko lanaca...

Stolići za kavu na tankim metalnim nogicama ili onima od željeza već su neko vrijeme dio mode kad je riječ o namještaju, baš kao što su i cigleni zidovi dugo mainstream. Može ih se naći u ponudi u mnogim salonima namještaja, skupim i povoljnim, raznih veličina i u kombinaciji s drugim materijalima kao što su drvo, ratan, plastika, mramor, beton, staklo... U pravilu se kovano željezo i metal dobro slažu s prirodnim materijalima. Bitno je da su stabilni.

Takvi stolići u stilu industrijske elegancije dragi su mi komad namještaja, doduše bili su mi "napetiji" kad su se prije nekoliko godina pojavili, odnosno vratili u trend i oživjeli sjećanja na one prve verzije, koje su neki od nas gledali dok su bili djeca, uglavnom u kombinaciji željeza i drva.

U trgovinama namještajem i online trgovinama može ih se naći raznih, sada ih ima i na popustu u nekoliko lanaca. Pronašli smo za ovu priliku nekoliko ne preskupih primjeraka. Dosta povoljan, iako atraktivan, malo veći stolić je onaj za kavu imena Randerup u Jysku, koji stoji 250 kuna. Zgodan je i nešto viši stolić iz Kult Homea u kombinaciji metala i ratana, onako retro romantičnog izgleda. Primin stolić za kavu idealan je za uz garnituru u dnevnom boravku. Plus je što ima pretinac za novine gdje možete držati Jutarnji list i D&D magazin.

NA NAŠEM TRŽIŠTU

Stolića za kavu na metalnim tanknim nogama ima dosta u ponudi u trgovinama namještaja u Hrvatskoj. U nekoliko njih sada su na sniženju pa je dobra prilika za kupnju ako ga još nemate ili želite novi. Stolić za dnevni boravak, osim što atraktivno izgleda prvenstveno je funkcionalan za odlaganje raznih predmeta, pa tako i šalice kave.

PRIMA

Stolić za kavu, Bea

Cijena: 1790 kn

Stolić BEA elegantan je i stabilan stolić veličine 40 x 110 cm s fino obrađenom površinom od drveta. Stolić ima unikatan ugrađeni držač za časopise ili novine. Okvir je izrađen od crnog metala. Možete li ga već zamisliti u svojoj dnevnoj sobi?

Visina: 43 cm
Širina: 110 cm
Dubina: 40 cm

www.prima-namjestaj.hr

KULT HOME

Stolić Amanita

Cijena: 799 kn

Stolić od ratana i crnih nogu prekrasno će izgledati u boravku ili na balkonu te zbog svojih dimenzija može poslužiti u više svrha.

Visina (cm): 55
Širina (cm): 50
Dužina (cm): 50
Zahtijeva montažu: da

www.kult-home.hr

JYSK

Stolić RANDERUP

Cijena: 250 kn

Visina (cm): 43
Promjer (cm): 75

Premaz u prahu štiti metal od trošenja i hrđe. Premazivanje prahom je metoda nanošenja zaštitnog sloja obojenog praha na metal.

www.jysk.hr

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 19:24