BRŽI I OD ZUCKERBERGA

Otac istetovirao ime kćerkice na lice: ‘Kad smo je nazvali Meta, nismo znali što slijedi...‘

Gleb Horoshy 

 Gleb Horoshy/Swns/Swns/Profimedia
‘Kada je Facebook promijenio ime u ime naše kćeri, moja žena je poludjela‘, rekao je mladi tata te poručio da se danas tomu smije

Gleb Horoshy (31) i supruga Autumn (33) dočekali su svoju kćerkicu Metu u veljači misleći da će njezino ime biti potpuno jedinstveno, piše The Sun.

Nekoliko mjeseci kasnije, tata iz Njemačke ime svoje kćerkice odlučio je istetovirati na svom licu.

Sada kaže da se osjeća kao hodajuća reklama nakon što se tetovirao i to samo nekoliko mjeseci prije nego što je Facebook preimenovao ime kompanije u Meta - što na grčkom znači "s one strane". Gleb kaže da je zabrinut jer ljudi sad misle da je ljubitelj Facebooka.

Tattoo majstor iz Berlina rekao je da sad vidi i smiješnu stranu ove priče. "Kada je Facebook promijenio ime u ime naše kćeri, moja žena je poludjela", rekao je.

“No, to me nasmijalo – bilo je tako nadrealno. Pokušali smo odabrati ime koje nije popularno kako bi bila jedinstvena, a sada je posvuda. To je bila moja prva tetovaža na licu, ali ne žalim jer volim svoju kćer", kaže Gleb.

"Facebook - ili Meta - bi mi trebao plaćati besplatno oglašavanje!", smije se.

Gleb, podrijetlom iz Ukrajine, i Autumn, podrijetlom iz Kalifornije, nazvali su kćer Meta po 'metamorfozi' kako bi simbolizirali ulazak u sljedeću fazu veze. Nikada nisu očekivali da će se manje od godinu dana kasnije to ime moći vidjeti posvuda – nakon što je postalo ime carstva društvenih mreža Marka Zuckerberga.

Gleb je rekao: "Stalno sam to viđao posvuda - bilo je nadrealno. Zasigurno mi je smiješno - ali ne žalim. Šalim se s ljudima da sam se tetovirao jer jako volim Facebook i Instagram. Ime moje kćeri uvijek će mi biti super posebno bez obzira na sve", kaže otac.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 00:34