NETKO ZAINTERESIRAN?

Ovo je najskuplja zgrada u Zagrebu: Jednosoban stan se prodaje za nevjerojatnih 860.000 eura!

Jednosoban stan u Ban centru

 RE/MAX Centar nekretnina
Kako saznajemo, stanovi na ovoj lokaciji su dosta traženi, te se navodno prodaju u roku od mjesec, dva

Ekskluzivan jednosoban stan veličine 81,43 kvadrata u Ban centru u Zagrebu prodaje se, na tržištu nekretnina, za vrtoglavih 860.000 eura.

U ponudi agencije Remax Centar nekretnina naišli smo na ovaj stan koji se nalazi vrlo blizu Trga Josipa bana Jelačića. U zgradi u kojoj raskošan stan ima i nogometaš Mateo Kovačić, koji je kupio od poduzetnika Luke Rajića.

Jednosobni stan u ponudi se nalazi na drugoj etaži, a sastoji se od ulaznog prostora, dnevnog boravka s blagovaonom, jedne spavaće sobe, kuhinje, ostave, kupaonice s walk in tušom i prostorije za gospodarstvo s dodatnim sanitarnim čvorom. Površine je 81,43 kvadrata s terasom od 16,82 kvadrata, što ukupno iznosi 98,25 kvadrata.

image

Jednosoban stan u Ban centru

RE/MAX Centar nekretnina
image

Jednosoban stan

RE/MAX Centar nekretnina

"Ovaj pametni stan ima mogućnost upravljanja podnim grijanjem, kamerama, klimom putem iPad uređaja, što budućem vlasniku značajno olakšava kontrolu svih funkcija. Nekretnina je u potpunosti orijentirana prema tihom dvorištu što jamči mir i odmak od gradske vreve i buke. Stan je moguće urediti prema vlastitim afinitetima i pretvoriti u ugodnu oazu u strogom centru grada bilo za vlastito stanovanje ili kao investiciju", kažu u Remax Centaru nekretnina.

image

Jednosoban stan

RE/MAX Centar nekretnina
image

Jednosobn stan

RE/MAX Centar nekretnina

U zgradi s najskupljim stanovima u Zagrebu prodaju se trenutno tri stana na tržištu nekretnina, većina ih ima cijenu od oko 10.000 eura za kvadrat. Suvremena arhitektura, odlična opremljenost, te održavanost zgrade koja nudi svojim stanarima sigurnost i lagodnost stanovanja, kako nam kažu trgovci nekretninama, neke su uz samu lokaciju pogodnosti koje ovu zgradu čine tako ekskluzivnom. Ban centar dio je bloka Trg bana Josipa Jelačića, Jurišićeva, Kurelčeva i Cesarčeva ulica. Smještaj vrlo blizu glavnom trgu, Katedrali i velikoj pješačkoj zoni, te blizina mnogih važnih sadržaja u gradu, čine ovu lokaciju jedinstvenom, s tim da je riječ i o novogradnji.

image

Jednosoban stan

RE/MAX Centar nekretnina

U agenciji Eurovilla prodaju par stanova u Ban centru, recimo luksuzan trosobni površine 131 kvadrata s dvije garaže za koje prodavatelji traže 1.650.000 eura. Nalazi se na višim katovima zgrade, te ima pogled na katedralu.

image

Trosobni stan u Ban centru

Eurovilla

"Ulazni hodnik s garderobom, prostran boravak s kuhinjom i blagovaonicom, prostrana master spavaća soba sa kupaonicom i dječja spavaća soba te druga kupaonica. Vrhunski uređen, sistem pametne kuće, klimatiziran, podno grijanje. Namještena kuhinja s aparatima, ugrađeni ormari u sobama.", opisan je sadržaj na stranici Eurovilla agencije.

image

Trosobni stan u Ban centru

Eurovilla

Kako saznajemo, stanovi na ovoj lokaciji su dosta traženi, te se navodno prodaju u roku od mjesec, dva.

Ubrzo nakon objave teksta povela se rasprava na društvenim mrežama je li spomenuti stan od 81,43 jednosoban ili dvosoban. Kako su nam objasnili u jednoj agenciji na obali se kod nas jednosobnim smatra stan s dnevnim boravkom i jednom spavaćom sobom, dok u Zagrebu uglavnom agencije stan s boravkom i jednom sobom smatraju dvosobnim. Tako ta procjena na tržištu nekretnina ovisi i od toga od kuda je agencija.

image

Ban centar

RCN foto
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 17:56