HOROR PUTOVANJE

Pakao australske reporterke: ‘U Italiji su mi skoro ubili partnericu, a onda je došla na red Hrvatska...‘

 TikTok/zarishabradley
Nakon početnih problema, otputovale su u Hrvatsku gdje ih je dočekala nova prepreka

Australska reporterka Zarisha Bradley podijelila je na TikToku svoju horor priču o putovanju u Europu s partnericom. Prvo je njena suputnica Elle u Italiji hitno prebačena u bolnicu zbog alergijske reakcija, a odmor u Hrvatskoj provele su spavajući na kauču, prenosi Daily Mail.

- El je završila u bolnici nakon što je pojela kikiriki u restoranu u Italiji, iako je konobaru tri puta rekla da je alergična, rekla je reporterka na snimci.

Nakon početnih problema, otputovale su u Hrvatsku gdje ih je dočekala nova prepreka. Rezervirale su apartman za pet noći, a kad su stigle, shvatile su da apartman nema spavaću sobu.

- Nikad više mi neće dati da bukiram smještaj. Rezervirala sam apartman u Hrvatskoj, ali nije bilo spavaće sobe, zbog čega smo pet noći festivala bile prisiljene spavati na kauču, nastavila je s govorom.

U opisu objave snimke stajalo je: "Udarne vijesti iz Europe".

Tijekom svog putovanja Zarisha i Elle posjetile su i Grčku i Dubai. Zarisha često objavljuje snimke na TikToku gdje dijeli priče iz svog profesionalnog života, tako je nedavno objavila snimku u kojoj objašnjava zašto se novinari često služe frazama "navodno" i "optuženi" kad izvještavaju o sudskim sporovima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. svibanj 2024 21:43