6,2 MILIJUNA PREGLEDA

Pogledajte što može ova super beba od 11 mjeseci, majka puca od ponosa: ‘Kad god smo ispred kuće, uvijek traži isto!‘

Beba koja zna voziti snowboard

 /Tik Tok/sandy Hango
Sandy Hango svoju je kćer od rođenja učila snowboardanju; vježbala je na maloj dasci u kući, a sada sama vozi po snijegu

Majka iz Park Cityja, Utah, dokumentirala je kako svoju kćer uči voziti snowboard te postala pravi hit na društvenim mrežama

Sandy Hango u nizu videozapisa na TikToku podijelila je priču o tome kako je svoju kćer Evelyn učila snowboardanju otkako je mališanka imala svega tri dana. S obzirom na to da je Evelyn 2. ožujka napunila dvije godine, Sandy se u novom videozapisu prisjetila lijepih trenutaka koje su zajedno prošle na snijegu i hladnoći, piše magazin People.

Čak i prije nego što je djevojčica prohodala, Sandy bi svoju kćer privezala na svoja prsa kada bi odlazila na snowboardanje. Kako je Evelyn s vremenom postajala sve stabilnija i naučila je stajati, također je, na svojoj maloj dasci, kod kuće vježbala ovaj sport uz pomoć posebne šipke za držanje.

"Kao bivša odgajateljica uvijek sam poticala roditelje da fizičke aktivnosti sa svojim djetetom započnu što je ranije moguće. Djeca su spužve i upijaju sve što radite. Moja kći je upila svu ljubav prema snowboardanju od mene i ne mogu biti sretnija", podijelila je ponosna majka.

Sandy se ovim sportom bavi od petog razreda osnovne škole te kaže kako su na planinu prvi put otišli kada je Evelyn imala dva mjeseca, kako bi se malo i sama provozala. Dodaje kako nije bila nervozna kod prve vožnje jer kćer, da nije bila 100 posto sigurna u to što radi, ne bi ni povela.

U jednom videu, koji je pogledalo više od 6,2 milijuna ljudi, Sandy pokazuje kako je Evelyn napredovala od svoje prve vožnje do korištenja snowboarda i staze s 11 mjeseci u Park Cityju, Utah. Samo nekoliko mjeseci kasnije, djevojčica se može vidjeti kako po snijegu vozi odnosno klizi sama.

"Najdraža stvar kod snowboardanja s mojom kćeri mi je gledati njezin osmijeh i pratiti kako se zabavlja. Ona doista voli to što radimo! Kada se vozimo, ona pleše, maše ljudima i traži još. Jako sam uzbuđena i sretna što ona i ja dijelimo ljubav prema istom sportu", rekla je Sandy.

Priznaje kako su prijatelji i obitelj pozitivno iznenađeni i kako je podržavaju u ovoj aktivnosti unatoč tome što bi neki željeli da se mama i kći radije bave skijanjem, pošto su muž Alexander i njegova obitelj svi skijaši.

"Nakon što su pogledali videozapise i vidjeli Evelyn u akciji, polako im se sve više sviđa ideja snowboardanja", dodala je.

Kako kaže majka, Evelyn obožava ovu aktivnost kojom se, doslovno, već bavi cijeli svoj život.

"Kad god smo vani ispred kuće ili na planini, ona mi uvijek kaže: ‘Mama, možeš li mi, molim te, dati snowboard?‘" završila je Sandy.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. ožujak 2024 22:55