UZNEMIRUJUĆE FOTKE

Potpuno tetovirani Francuz odrezao nos i usnicu, želi postati crni alien: ‘Tek sam na 20 posto...‘

Anthony Loffredo
 Instagram
Nos je operirao u Španjolskoj, pošto je ta procedura ilegalna u Francuskoj odakle dolazi

Ovisnik o tetovažama i 'estetskim' operacijama, Francuz Anthony Loffredo, ima jednu jedinu želju, a to je - izgledati kao crni izvanzemaljac.

Ovaj 32-godišnjak već je ranije prekrio tetovažama svoje tijelo, pa čak je i bjeloočnice tetovirao u crno, a jezik je razrezao popola, piše Mirror.

Nakon što je pod zadnje uklonio nos i gornju usnicu, priznao je da ima problema s govorom, no to nije smanjilo njegov entuzijazam.

Svoju dramatičnu fizičku transformaciju dokumentira na Instagramu gdje ga prati 278 tisuća ljudi, a sada je tvrdi, tek na 20 posto od onog što je zamislio.

Nos je, kaže, operirao u Španjolskoj, pošto je ta procedura ilegalna u Francuskoj odakle dolazi. Naime, izuzev piercinga i tetovaža, druge modifikacije koje uzrokuju tjelesne ozljede ilegalne su u većini europskih zemalja.

Njegov san je svoju kožu potpuno zamijeniti metalom, a ruke, noge i prsti, kao i zatiljak, idući su na redu za modifikaciju.

Za francuski Midi Libre još 2017. kazao je kako je opsjednut mutacijama i transformacijama ljudskog tijela od malena.

Kada je u svojim ranim dvadesetim radio kao zaštitar, shvatio je da ne živi život kako bi htio i tu se dogodio 'klik'.

- Sada mi je postalo normalno razmišljati o tome što ću si napraviti u narednih par mjeseci - kazao je Loffredo koji sada živi u Montpellieru.

Uživa, kaže, 'biti u koži strašnih likova'.

- Često ulazim u uloge, posebno noću u mračnim ulicama. Istražujem kontrast između uloge koju igram i samog sebe - kazao je za Mirror.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. travanj 2024 02:49