VRUĆA AKCIJA

Predali se strastima usred utakmice na stadionu, reagirala je i policija, sve je snimljeno

Izbačeni par u SAD-u
 Twitter/Screenshot
Naročito je nejasno zašto su mladića, čiji je jedini krimen neutaživi tjelesni nagon, vezali u lisice

Društvenim mrežama širi se snimka mladog, zaljubljenog para koji se predao strastima u toaletu stadiona Bank of America, usred utakmice američkog nogometa između Eaglesa i Carolina Panthersa.

Mlađahna plavuša i njen partner uživali su u zahodu dok su fanovi navijali i snimali ih. Veselje im je prekinula policija koja je upala, izvukla ih i uhitila, na opće nezadovoljstvo. Naročito je nejasno zašto su mladića, čiji je jedini krimen neutaživi tjelesni nagon, vezali u lisice.

Snimke na društvenim mrežama nisu naročito opscene, vide se dva para nogu sa tenisicama, a oko zahoda okupljeni su brojni muškarci koji skandiraju i navijaju.

Kako navode američki mediji, par je pušten nakon što su ih izveli iz sanitarnih prostorija gdje su se odali bludu. IBTimes prenosi izjavu policijskog glasnogovornika u Charlotte Mecklenburgu koji navodi da su policajci na teren došli po dojavi građana.

- Zatekli smo muškarca i ženu kojima je naređeno da smjesta napuste područje stadiona zbog kršenja pravila, no nisu privedeni - rečeno je.

Navijači Eaglesa oduševljeni su njihovim potezom.

- Najvažnije je da su Eaglesi pobijedili u utakmici, ali je fantastično i ovo što je mladi par napravio. Samo navijači Eaglesa mogu se seksati u zahodu stadiona. Fantastično! - napisao je jedan.

Fanovi protivničke ekipe, očekivano, nisu oduševljeni.

- Mi iz Phillya znamo se ponašati, a ne raditi ovakve stvari - napisao je jedan od navijača.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 22:50