OGROMNA TUGA

Priča koja lomi srce: Djevojčici se na proslavi trećeg rođendana od 27 uzvanika pojavilo - nula!

Tužan rođendan

 TikTok
Djevojčica je sama slavila uz tortu i pizzu; i drugi roditelji podijelili svoja pretužna iskustva

Breanna Strong, TikTokerica iz Salt Lake Cityja, svojoj je trogodišnjoj kćerkici Avery organizirala rođendan na koji se nitko nije pojavio, piše Slobodna Dalmacija.

- Da bar izmišljam, pisalo je uz TikTok video kojim je ova mama tužnu priču podijelila s javnosti. Naime, Breanna je na zabavu pozvala 27 djece, a apsolutno nitko se nije odazvao.

- Bacila sam vrijeme i novac. Srce mi je slomljeno jer sam njezina mama, tužna sam i samo želim grliti svoju djecu sada, napisala je u videu.

Breanni su u komentarima podršku pružili brojni roditelji, a neki su čak podijelili slična iskustva:

- Ne slavimo djetetov rođendan više. Umjesto toga, sav budžet kojeg bi potrošili na zabavu sada potrošimo na djetetove želje, napisala je korisnica TikToka.

- Kada bi neko dijete mog sina pozvalo na rođendan, jedini razlog za nedolazak bio bi da je slavljenik zlostavljač, dodala je jedna mama.

- Jako mi je žao! Sigurno je bila tužna! Sljedeći put javi, mi ćemo doći na rođendan, napisala je još jedna TikTokerica.

Ubrzo zatim, Breanna joj je odgovorila i svima dala do znanja da Avery nije tužna i da je unatoč nesretnim okolnostima imala lijepu zabavu:

- Dobila je sve što je željela. Pizzu, tortu i odlazak u igraonicu. Još je premlada da bi shvatila što se točno dogodilo i zabavila se. Mene je to samo jako rastužilo, objasnila je povrijeđena mama, piše Slobodna Dalmacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 15:35