StoryEditor
KAKAV SREĆKOVIĆ

Prije 3 godine sam na lotu dobio 4 milijuna, a neki dan novi šok: Opet mi se posrećilo...

Clark je pedesetogodišnjak, a sreća ga je ‘pogledala‘ prvi put prije tri godine, javljaju mediji
Muškarac ispunjava listić lutrije Mega Millions (Ilustracija)
 Katharine Andriotis/Alamy/Alamy/Profimedia

Što učiniti kad osvojite na lutriji četiri milijuna dolara? Amerikanac Mark Clark zna odgovor - kupite novu srećku i osvojite - još četiri milijuna dolara.

"Kada igrate lutriju ni ne mislite da ćete u nekom trenutku osvojiti višemilijunski iznos, a definitivno ne pomišljate na to da će vam se posrećiti dvaput", kazao je Mark Clark iz South Rockwooda u američkoj državi Michiganu, nakon svojega zadnjeg dobitka u lipnju. "Ma teško mi je uopće riječima izraziti kako se osjećam."

Clark je pedesetogodišnjak, a sreća ga je 'pogledala' prvi put prije tri godine, piše CNN.  

U to je vrijeme radio na benzinskoj postaji u Hudsonu u državi Michigan. Kupio je srećku i sastrugao bar code. Ondje je pisalo da se obrati službenici na prodajnome mjestu, što je i učinio. 

"Dok smo razgovarali, ona je postrugala ostatak srećke, a potom me šokirano pogledala i kazala: Mark, upravo si osvojio 4 milijuna dolara!", ispripovijedao je.

Otišao je do roditelja da bi s njima podijelio sretnu vijest, a ubrzo potom se umirovio.

Nedavno je umirovljenik Clark ponovno odlučio kupiti instant lutriju. Postrugao, javio se na šalter i... ponovno šok - nova četiri milijuna dolara. 

"Srećku sam sastrugao kovanicom koju mi je dao tata prije desetak godina. Prije godinu dana sam je bio izgubio, no uspio sam je pronaći u kući. Možda je to moj sretni novčić", kazao je za glasilo Michigan Lotteryja.

Clark kaže da će se vratiti mirnom načinu života kakav je vodio i dosad.

"Mirovina i pecanje, to je to. Puno lijepog vremena koje ću i dalje provoditi sa sinom i s obitelji. Na pecanje odlazim s ocem. To nam je obojici drag hobi", rekao je skromni dvostruki dobitnik svote od 8 milijuna dolara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. lipanj 2020 15:48