NAPAD U SVJETLUCAVOJ LAGUNI

Probudila se iz kome: ‘Ugledala sam mu oči kako vire iz vode, a glomazni reptil me zgrabio i povukao ispod površine‘

 Facebook/Will Ho/exclusivepix/Exclusive
Obje su prebačene u bolnicu, Melissa s dubokim ugrizima po tijelu, nogama, rukama i zapešću, te slomljenom rukom

Čuvarica u britanskom zoološkom vrtu koju je dok je bila sa sestrom blizankom na odmoru u Meksiku napao krokodil, kazala je kako je mislila da će umrijeti.

Naime, Melissa Laurie (28) se sa svojom sestrom Georgiom odlučila na noćno kupanje u bioluminiscentnoj laguni Manialtepec nedaleko Puerto Escondida, surferskog resorta popularnog među Britancima.

Nedugo nakon što su s izletničkog broda skočile u svjetlucavu lagunu na kupanje.

- Vrisnula sam: 'Sranje, krokodil! Moramo se odmah vratiti. Vidjela sam mu oči i glavu kako vire iznad vode i u tom trenutku pomislila sam da smo u nevolji.

Melissa je opisala kako se sjeća da ju je tada povukao pod vodu.

- Sjećam se da sam vrištala pod vodom. Mislila sam da ću umrijeti i da nikad više neću vidjeti svoju obitelj i sestru - kazala je za The Sun.

- Ne sjećam se da sam izronila na površinu, mora biti da sam se onesvijestila. Nisam osjećala ništa, nikakvu bol, no mislila sam da mi je otkinuo ruku na mjestu gdje me ugrizao - kazala je.

image
Melissa i Georgia

Nakon nekoliko minuta mahnite potrage, Georgia je pronašla Melissu kako pluta licem okrenutim prema dole. I dok je držala sestru u rukama i plivala prema brodu, krokodil je ponovno napao, no Georgia mu se uspjela othrvati. Udarala ga je po glavi dok nije odustao.

Obje su prebačene u bolnicu, Melissa s dubokim ugrizima po tijelu, nogama, rukama i zapešću, te slomljenom rukom. Zbog sepse je stavljena u induciranu komu iz koje se sada probudila.

Roditelji sestara, Sue i Sean, odmah su doletjeli u Meksiko kako bi ih vidjeli, a blizanke se umjesto planiranog putovanja po svijetu kane vratiti u Britaniju gdje će Melissa nastaviti svoj oporavak.

Upitana osjeća li se poput heroja, Georgia je odgovorila: 'Da mi je netko ispričao istu priču, rekla bih mu kako je hrabar i da je heroj, no ja se ne osjećam tako, teško mi je uopće vjerovati da se radi o meni kad mi netko govori takve komplimente.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. ožujak 2024 21:35