NASTAVAK SAPUNICE

Prva ispovijest omraženog britanskog preljubnika: ‘Bankrotirao sam, a ljubavnica mi je skoro oslijepila‘

Tony Garnett i Sofija Karkadim

 Facebook/
"S vremena na vrijeme šaljem osoblje na vrata pubova i klubova, ali prešao sam s zarade od gotovo dvije tisuće britanskih funti tjedno na zaradu k....!", ljut je Tony Garnett

Britanski zaštitar Tony Garnett, otac dvije djevojčice koji je ostavio svoju partnericu Lornu Garnett zbog ukrajinske izbjeglice Sofije Karkadim i to samo deset dana nakon što su je smjestili u svoju kuću u Bradfordu kako bi joj pomogli, kaže kako je ostao bez prihoda. Brzinska ljubavna afera koja je rezultirala njegovim iseljavanjem iz obiteljskog doma, potom i bijesom javnosti zbog koje je 22-godišnja Karkadim počela dobivati prijetnje da će je deportirati, sada je dovela do toga da je Garnett "švorc".

Kako piše Daily Mail ovaj 29-godišnjak otkrio je kako je izgubio posao zbog afere i da se trenutno puno radno vrijeme brine za Sofiju nakon što je dobila infekciju oka zbog koje je djelomično oslijepila.

image

Sofija Karkadim

Instagram/

"Pokušavam se snaći i preživjeti sa Sofijom od ničega. Želim pokazati ljudima da nisam lovac na državne beneficije, da znam što je ispravno. Nekoć sam imao vrlo uspješan posao. Posvetio sam se tome, radio više od 80 sati tjedno.", kazao je Garnett za Daily Star. Tony je vodio zaštitarsku tvrtku no ona je izgubila brojne ugovore jer je njegova veza privlačila toliko pažnje.

"S vremena na vrijeme šaljem osoblje na vrata pubova i klubova, ali prešao sam s zarade od gotovo dvije tisuće britanskih funti tjedno na zaradu k....!", ljut je Garnett.

Prije četiri dana MailOnline obznanio je kako je Tony objavio rap izvedbu u kojoj kritizira svoju bivšu.

Video je objavljen manje od 24 sata nakon što je dobio sudsku naredbu kojom mu je onemogućen kontakt s Lornom nakon što je ona navela da joj je slao uvredljive poruke.

Nekoliko sati nakon sudskog ročišta u srijedu Tony je objavio pjesmu na YouTubeu pod nazivom "Ukraine to UK Rain" u kojoj optužuje Lornu da je dvolična i da se igra s njegovim emocijama.

"Važno mi je objasniti svoju stranu stvari. Nisam je imenovao, samo sam rekao ‘moja bivša‘ u tekstu. Znam da me to neće dovesti u nevolju jer mi je odvjetnik rekao. To bi mogla biti bilo koja bivša. Rekao sam sucu da ću pisati glazbu o onome što mi se dogodilo.", izjavio je poslije Garnett.

Refren trominutne pjesme ponavlja rečenicu "I don‘t care what you have to say" ili u prijevodu otprilike "Ne zanima me što imaš za reći".

Tonyjeva bivša partnerica Lorna (28) rekla je za MailOnline da je vidjela video i shvatila da se tekst odnosi na nju. Nazvala je optužbe u stihovima "potpunim lažima".

"Prema odredbama sudskog naloga ne smijem razgovarati o njemu na društvenim mrežama, ali stvari u toj pjesmi koje su očito odnose na mene su potpune laži. On je već prekršio sudski nalog time što je ovo objavio i zbog toga sam kontaktirala svog odvjetnika i policiju. Odvjetnik je potvrdio da se radi o kršenju naloga.", izjavila je Lorna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 23:49