HRVATSKA LUTRIJA

Puljanka osvojila milijun kuna: ‘Dobitak ću raspodijeliti unutar svoje velike obitelji‘

Poslovnica Hrvatske Lutrije
 Duje Klaric/Cropix
‘Uvijek se nadam dobitku, igrat ću i dalje i nadati se novom, još većem dobitku. Tri puta sam provjeravala jesam li dobila‘

- Igram samo Bingo, uvijek na istom mjestu, a igrat ću ga i dalje - rekla je za Hrvatsku lutriju razdragana dobitnica koja je 20. kolovoza stigla na blagajnu Hrvatske Lutrije kako bi podigla dobitak od 1.000.000 kuna.

Iako još uvijek ne zna što će s osvojenim iznosom, jedan dio već je namijenila svojoj obitelji. Naime, namjerava obitelj pozvati na svečanu večeru i raspodijeliti dio dobitka, a dio spremiti za školovanje djece.

Prema njenim riječima, obitelj je brojna i svi već znaju da je upravo ona osvojila dobitak Bingo plus 6 vrijedan 1.000.000 kuna, odigravši listić u Puli na prodajnom mjestu Hrvatske Lutrije.

- Uvijek se nadam dobitku, igrat ću i dalje i nadati se novom, još većem dobitku. Gledajući emisiju, shvatila sam da sam dobila ovaj fenomenalan dobitak. Tri puta sam provjeravala prije no što sam prihvatila sretnu vijest da sam baš ja sretnica i moram priznati da su moje reakcije na tu činjenicu više nego dobre. Super spavam, smijem se sve više, imam dobar apetit, sve u svemu ne mogu se požaliti - osjećam se dobro - u jednom dahu ispričala je vesela dobitnica.

Poručila je svima da se trebaju igrati, nikad se ne zna. I ne, dobitak ju neće promijeniti.

Ovog petka, 21. kolovoza, igra se za Eurojackpot od 164.000.000 kn, a u subotu se igra za Jackpot Lota 7 od 5.100.000,00 kuna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 02:45