FANOVI ODUŠEVLJENI

Rimac objavio fotografije iz arhive: ‘Mate, mama skupila više lajkova nego ti cijeli tjedan‘

Mate Rimac
 Darko Tomas/CROPIX
‘Ja sam se trudila da bude sve blistavo čisto i da su mi dječica sita‘, napisala je Zdenka Rimac

Mate Rimac, naš inovator i poduzetnik, već dugo je prilično aktivan na društvenoj mreži Facebook. No, njegova posljednja objava je nešto drugačija no inače kada dijeli vijesti o tvrtki.

Naime, podijelio je FB objavu dvoje majke Zdenke, i njome je oduševio sve svoje pratitelje. U samo 12 sati lajkalo ju je više od 3,7 tisuća ljudi.

Rimac, vlasnik i osnivač Rimac Automobila podijelio je objavu svoje mame koja je na svom pak Facebooku objavila nekolicinu fotografija iz Rimčevih davnih dana, a koje su nastale u samim počecima stvaranja Rimac Automobila. Na njima se vidi kako Zdenka Rimac čisti prostor, a priprema i hranu za tadašnje zaposlenike.

“Sami početak Rimac Automobila. Ja sam se trudila da bude sve blistavo čisto i da su mi dječica sita,” napisala je Zdenka Rimac, dok je Mate uz podijeljenu objavu uz emotikon srca napisao: 'Ništa bez stare majke'.

Nije trebalo dugo da i njegovi prijatelji, ali i pratitelji krenu prilično zainteresirano komentirati njegovu objavu.

“Sve ok... Ali majka, majka je majka, kraljica bez pretjerivanja, i doživotno ima posebno mjesto u našim životima!”, “Mama je zmaj”, “Mate, za mnoge inspiracije, majka je prva davala prvi suport i podršku”, “Samo takva kraljica može odgojiti tako pristojnog i uspješnog sina” - samo su neki od brojnih komentara.

A sve je nasmijao i jedan komentar, odnosno zapažanje, ostavljen ispod objave:

“Mate, mama skupila više lajkova nego ti cijeli prošli tjedan!”

image
Showroom Rimac Automobila
Goran Mehkek/Cropix

Podsjetimo, prošlog tjedna Rimac je najavio i gradnju svog kampusa, što je bila glavna tema u svim medijima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 17:46