BILA JE SENZACIJA...

SA SAMO 16 GODINA OSVOJILA MILIJUNE NA LOTU 'Napumpala sam si grudi, bogato udala i preselila u luksuzno zdanje, a onda je sav novac ispario...'

Callie Rogers
 Facebook
 

Najmlađa dobitnica lota u povijesti Velike Britanije, koja je sa 16 godina na račun spremila 1,8 milijun funti (oko 14,5 milijuna kuna), danas se aktivno bori za podizanje dobne granice u igrama na sreću na 18 godina. Callie Rogers iz Workingtona u Engleskoj potpuno se izgubila nakon što je osvojila novac koji će joj promijeniti život, a dobar je dio potrošila na luksuzne poklone za obitelj i prijatelje, i nove grudi.

Majka troje djece živjela je godinama neočekivano luksuznim životom koji je ispario zajedno s novcem, no tvrdi da je sretnija nego ikad s plaćom od 12.000 funti godišnje (oko 98.000 kuna godišnje). Zalaže se za podizanje dobne granice za djecu koja smiju sudjelovati u igrama na sreću jer se ona sama nije znala nositi s milijunskom nagradom, piše Daily Mail.

- Preko noći sam od bezbrižnog djeteta postala odrasla osoba. I sve ove godine i dalje se to vuče za mnom. Čak i kad idem na razgovore za posao, razmišljam o tome. Patim od snažne tjeskobe kad moram upoznati nove ljude. To me potpuno obuzme - što će roditelji novog partnera misliti o meni, ili novi prijatelji. Još uvijek me ponekad maltretiraju i zlostavljaju samo zbog toga tko sam - ispričala je za Mirror.

Rogers (32) priča kako ju je niz lažnih prijatelja iskoristio, zahvaljujući tadašnjoj naivnosti. Tražili su od nje desetke tisuća funti, no nikad joj nitko nije vratio ni peni.

File photo dated 01/07/03 of Callie Rogers, 16, celebrating after winning 1.8 million on the National Lottery, as the Lottery will mark two decades of creating millionaires when it whirs up its draw machine and brightly coloured balls tomorrow., Image: 211150304, License: Rights-managed, Restrictions: FILE PHOTO, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Press Association
Profimedia, Press Association
Callie Rogers sa 16 godina kao najmlađa dobitnica lota, 2003.

- Ljudi su me tražili novac kako bi si kupili novi automobil i ja bih im pomogla. Bila sam lakovjerna, ali sad shvaćam kakvi su oni bili. Iskorištavali su me jer sam bila mlada. Brojne prijateljske veze zapravo su se pokazale lažnima - otkrila je.

U vrijeme kad je osvojila nevjerojatan dobitak, Rogers je živjela s udomiteljima u Cockermouthu i zarađivala je tri i pol funte po satu kao blagajnica. U roku od nekoliko tjedana upoznala je Nickyja Lawsona, oca njezino dvoje najstarije djece i preselila u 180.000 funti (milijun i pol kuna) vrijednu kuću.

Nakon pet godina veza se raspala što je Callie dovelo do pokušaja samoubojstva. U jednom su joj trenutku čak oduzeli djecu, a onda je potrošila 17.000 funti (oko 140.000 kuna) na povećanje grudi kako bi vratila samopouzdanje. Ranije je tvrdila da je sve zajedno u tom lošijem periodu života potrošila oko 250.000 funti (oko dva milijuna kuna) na kokain, no sad negira te izjave.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 20:17