BEACH BODY

SAMOZATAJNA VJEROUČITELJICA S KRKA POBJEDNICA DRUGOG KRUGA NATJEČAJA JUTARNJEG Majka troje djece predaje vjeronauk u osnovnoj školi

 

Samozatajna vjeroučiteljica s Krka Tatjana Hulak (39), majka troje djece i velika zaljubljenica u jogu, pobjednica je drugog kruga natječaja Jutarnjeg lista Beach Body.

Tatjana je prava supermama i veći dio svog vremena posvećena je, kako kaže, svojoj sjajnoj trojki, Freyi (10), Vaniru (8) i Viggi (2,5), a zbog svog najmlađeg sina još je uvijek na rodiljnom dopustu. Kao diplomirana teologinja inače predaje vjeronauk u OŠ “Fran Krsto Frankopan”, a iz Slavonije je na Krk stigla prije 11 godina zbog ljubavi.

Supermama

Za njezine predivne fotografije koje nam je poslala u redakciju zaslužan je upravo njezin suprug Srđan. Inače, Tatjana je samouka vježbačica joge, koju je otkrila preko raznih YouTube videa.

- Nakon treće trudnoće nakupila sam višak kilograma, ali moj veliki zaokret prema zdravoj prehrani i vježbanju nije se dogodio zbog izgleda. Moja želja za promjenom počela je zbog zdravstvenih tegoba, odnosno problema s kralježnicom i leđima. Noć bez boli bio je san. Nešto je trebalo promijeniti. No, ja sam mama i moje vrijeme je tempirano i uglavnom fokusirano na klince.

Shvatila sam da je jako bitno da si sama darujem ‘moje vrijeme’. I tako je počelo, prvo sam pročitala dosta toga o zdravoj prehrani i izbacila rafinirane šećere, industrijsku hranu, nezdrave masnoće, bijelo brašno. Jedem puno voća, povrća, bijelo meso i sve kuham. Svi kažu da se zdravo tijelo izgrađuje u kuhinji, a ne u teretani - priča nam Tatjana kako je okrenula novo poglavlje u svom životu.

Vježbati je, kaže, počela uz YouTube, i to pretežno jogu koja je bila najbolje rješenje za njezine probleme s kralježnicom.

- Svaki dan vježbam, što je na početku bilo teško uskladiti sa zahtjevima moje djece, no uspjela sam se organizirati. Uglavnom vježbam kasno navečer, kad ih sve potrpam u krevet ili kada moj najmlađi Viggo spava popodnevni san, a stariji pišu zadaću ili se igraju - priča zaposlena mama.

- Nisam The Body, ali jako sam ponosna na ono gdje sam sada i kako sam to uspjela. Sve je moguće, treba samo krenuti. To je najteži dio posla. A kada dođu prvi rezultati tek tada postajete svjesni koliko ste moćni i što sve možete - poručuje Tatjana.

Impresivna priča

Naš stručni tim, fitness treneri Dora Vajdić i Marko Matijević jednoglasno su donijeli odluku: ovog tjedna nagradu je odnijela usitinu impresivna Tatjana.

- Tatjanu smo odabrali radi njene inspirativne priče koja pokazuje da nikada nije kasno početi se baviti tjelesnom aktivnošću. Osim što odlično izgleda, ona se i puno bolje osjeća te uspijeva uz silne obiteljske obaveze naći vremena za treninge. Nadamo se da će Tatjana svoje navike prenijeti na svoju djecu i ovim putem, na širu publiku - kaže Dora Vajdić.

IMATE LI BEACH BODY? ODLUČIT ĆE STRUČNI TIM JUTARNJEG.

PRIJAVITE SE!

Volite vježbati i totalno ste FIT? Otkrijte svoju formulu za uspjeh i osvojite vrijedne nagrade. Pošaljite fotografiju cijele figure, obucite zaštitni znak ljeta - kupaći kostim i podijelite svoju formulu za idealni Beach Body. Svoje podatke, fotografije i kratke opise šaljite na mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Nagradni fond vredniji je od 2000 kuna, a najbolje priče i fotografije objavit ćemo u Jutarnjem listu i na portalu Jutarnji.hr. Darujemo opremu za vježbanje Champion iz Sport Visiona, dijagnostiku lokomotornog sustava tvrtke Biotrening, paket suplemenata Nutrimedica te Niveinu kozmetičku košaricu.

Suzana Kišiček (27),

Koprivnica

Trenirala sam rukomet 14 godina, no zbog ozljede sam morala prekinuti profesionalnu karijeru i od tada su počeli moji problemi s nakupljenim kilogramima. U godinu dana imala sam 20 kilograma više. Promijenila sam prehranu i počela trčati. Kilograme je teško skinuti, ali ih je zato lako dobiti, ali ja sam uspjela. Danas me nije sram skinuti se u kupaći, jer kada sada gledam stare slike, sama sebi kažem: to nisam ja.

Gabriela Hodak

Zagreb

Volim bicikliranje, trčanje i budući da živim na 9. katu, često i po nekoliko puta idem pješice, ne koristim dizalo. Kao majka desetogodišnjaka koji aktivno trenira nogomet, zajedno trčimo, bicikliramo, igramo tenis, a najviše ga se dojmi kada zaigram nogomet s njegovim frendovima. Zar treba veća i bolja motivacija za biti aktivan i imati sportskog duha?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. travanj 2024 15:26