ISPOVIJESTI PAROVA

Seks tijekom pandemije: ‘Više ne mogu ni pogledati suprugu, srećom da sam našao prijateljicu‘

Seks ilustracija
 Tigran Gasparyan/Alamy/Alamy/Profimedia
‘Seks nam nije na meniju već mjesecima, a sad jedva da i razgovaramo‘ napisao je jedan usamljeni muškarac iz Washingtona na Whisperu

I dok su se neki parovi tijekom lockdowna seksali više nego ikad jer su provodili puno više vremena sa svojim partnerom, drugi su se potpuno otuđili. Na internetskoj stranici Whisper na kojoj se anonimno mogu podijeliti tajne, ljudi iz svih dijelova svijeta otkrili su kakav je bio utjecaj pandemije koronavirusa na njihov seksualni život.

Najneobičnije anonimne ispovijesti uključuju onu i jednog muškarca koji priznaje da ne može više podnijeti ni da spava sa svojom partnericom u istom krevetu jer su se toliko zasitili jedno drugog da im je muka.

- Proveo sam toliko vremena sa svojom curom da se više ne želim seksati s njom - napisao je jedan iskreni mladić.

U međuvremenu, oni parovi koji su do početka pandemije redovito prakticirali swinganje, kažu kako im nedostaje seks s drugim ljudima.

- Više se seksam s mužem, no sveukupno se seksam manje zbog pandemije. Mi smo swingeri s inače vrlo aktivnim seksualnim životom i to mi jako nedostaje.

- Naša veza je super i seks s njom je sjajan. Naše swinganje je došlo kraju zbog covida, no to je super! - drugi par swingera podijelio je s javnosti kako zbog lockdowna uživaju više jedan u drugom.

Jedan muškarac iz Utaha priznao je pak nevjeru: - Moj seksualni život je postao puno bolji jer sam si našao 'prijateljicu za seks'. Oženjen sam i moja žena nema pojma o tome.

Drugi muškarac iz Washingtona kazao je kako se nikad nije osjećao usamljenije.

- Svaki dan ove pandemije proveo sam u kući sa svojom suprugom, ali nikad se nisam osjećao usamljenije. Seks nam nije na meniju već mjesecima, a sad jedva da i razgovaramo - napisao je.

- Oženjen sam. Moj seksualni život prije covida bio je jednak nuli, a i sad je isto - iskren je bio još jedan anonimac.

No nije svima situacija u krevetu tako crna:

- Količina zabave u krevetu tijekom pandemije je pet puta veća, ne želim da se ikad vratimo na prijašnju situaciju! - ispovjedio se jedan muškarac koji je očito 'profitirao' tijekom lockdowna.

Muškarac iz Oregona napisao je pak kako svaku večer sa svojom suprugom gleda porniće.

- To nam je omiljen hobi u pandemiji - zaključio je.

Muškarac iz Chicaga priznao je kako je željan više seksa.

- Zapeo sam u kući sa ženom koja ne može podnijeti moj seksualni nagon, a da budem iskren, ona ga nikad nije ni imala. To je koma - napisao je.

Jedna udana žena s nepoznate lokacije otkrila je pak da je ustvari - biseksualka.

- Tek sad sam shvatila da nisam sretna u braku i da sam možda 'bi'. Trebala mi je pandemija da postanem svjesna obje činjenice - napisala je.

Na Whisperu se javila i jedna novopečena majka:

- Moj seksualni život ne postoji jer sam rodila tijekom karantene. No moj suprug je najbolji otac ikad i jako sam sretna zbog toga - zaključila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 09:00