MASTURBACIJA

Seksologinja Krleža otkrila detalj o penisu koji niste znali: ‘Treba stajati ravno ili će vam se iskriviti‘

Marina Krleža

 Darko Tomas/Cropix/
Krleža navodi da još istražuje kako se penis može ispraviti, a pozvala je sve koji imaju dokaz prije/poslije da kontaktiraju Seksoteku

Seksologinja Marina Krleža u četvrtak je na svom profilu na društvenoj mreži iznijela, kako kaže, otkriće koje muškarcima do sad nitko nije rekao, a i ne uči se ni u školi. Ustvrdila je da muškarci iskrive svoj spolni organ krivim držanjem pri masturbaciji otkad su krenuli s tim i dodala da je to saznala tijekom svog dugogodišnjeg istraživanja.

"Dok masturbiraju zaborave da treba biti u ravnoj poziciji i ne razmišljaju o dugoročnim posljedicama", rekla je. Nada se da je pomogla mladima koji tek kreću s time.

Krleža navodi da još istražuje kako se penis može ispraviti, a pozvala je sve koji imaju dokaz prije/poslije da kontaktiraju Seksoteku u inbox.

"Ja mislim da je položaj u gaćama kriv, ako ga se drži uspravno bude k‘o banana, a ako malo ode lijevo ili desno i tako bude duže vremena ostane u stranu nagnut", jedan je od komentara pratitelja dok je drugi ustvrdio da ‘nema veze je l‘ prav ili kriv osim ako ne ide na nekakva natjecanja mistera fotogeničnosti".

Dok za Hrvate ne postoji puno statističkih podataka, nedavno istraživanje koje su zajedno provela sveučilišta u Bournemouthu i Roehamptonu pokazalo je kako su Britanci tijekom pandemije uživali u pornografiji i masturbaciji za 25 posto više nego prije pandemije.

Gotovo četvrtina ispitanih muškaraca masturbira nekoliko puta mjesečno, dok nešto manje od četvrtine njih to radi dva do tri puta tjedno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 13:31