KONAČNO SREĆA

SNAŽNA FOTOGRAFIJA KOJA GOVORI O DUGOJ BORBI I NEIZMJERNOJ SREĆI Facebook objava mlade Amerikanke oduševila Internet

 Facebook

Nakon dvije godine patnje, nadanja i razočaranja, mladi par iz Teksasa konačno će iskusiti čari roditeljstva. Lauren i Garyt Walker očekuju ne jednu, nego dvije bebe koje će na svijet stići u kolovozu. I to ne bi bila vijest drugačija od milijun drugih diljem svijeta da buduća mama njihovu sreću nije objavila u vidu snažne fotografije koja je na Facebooku zaradila preko 3000 lajkova te bezbroj dijeljenja i komentara.

Dva malena dječja bodija s natpisima 'Vrijedno čekanja' i 'Čekaj,čekaj, čekaj', okružena gomilom medicinskih igli, prikazuju borbu i konačnu sreću koju je par iskusio nakon niza tretmana umjetne oplodnje.

- Molili smo se 953 dana…452 igle ubodene su u moje tijelo, isplakali smo 1000 suza i prošli niz tretmana – opisala je 28-godišnja Lauren težak put koji su ona i njezin suprug prošli do ovog trenutka.

Par se na tretman umjetne oplodnje prvi put odlučio 2014. godine kad su primijetili da imaju problem sa zatrudnjivanjem prirodnim putem. Jedna za drugom, oplodnje su bile neuspješne, a ako bi se i ostvarile, Lauren bi ubrzo pobacila.

Borba ih je iscrpila ne samo emotivno, nego i financijski. U dvije godine neuspjelih pokušaja potrošili su svu ušteđevinu i dignuli kredit kako bi mogli podmiriti troškove koji su dosegli više od 300,000 kuna.

Facebook

No, ovog Božića obitelj su obradovali najdivnijom viješću koju su svi predugo iščekivali. Lauren će ovoga ljeta roditi blizance, prvu unučad u njihovim obiteljima.

- Djeca koju očekujemo upravo su ona koja su trebala nama stići. Razlog ovako dugog čekanja je, vjerujem, iščekivanje upravo njih dvoje, namijenjenih baš nama u baš ovom trenutku - zaključila je mlada Amerikanka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 20:12