KRALJEVI VJENČANICA

‘Spremni smo za novu sezonu punu vjenčanja, pa čak i za goleme slavonske i hercegovačke svadbe‘

eNVy room bridal kolekcija 2021.
 Karla Jurić I Ive Trojanović
eNVy room dvojac, Nikica Ivančević i Vjeko Franetović, dizajnirali su čak 50 novih romantičnih kreacija

Naša nova bridal kolekcija vođena je pozitivnim razmišljanjem i nadom u dobru sezonu, unatoč epidemiji korone. Za razliku od prijašnjih, ima nešto kratkih haljina koje nama inače nisu u fokusu, no htjeli smo biti spremni na sve i ponuditi široki dijapazon modela, za male svadbe, ali i one goleme, slavonske, hercegovačke, s hrpom ljudi. Ima modela i za cure koje ne vole tipične vjenčanice i koje bi se odlučile za kombinezone i odijela. Željeli smo ponuditi sve, da budemo spremni za ovu sezonu, koja je i dalje neizvjesna, ali mi se i dalje nadamo da će biti puno bolja nego prošla i da će se cure moći udavati onako kako žele - opisao je svoju novu, ali za ovo vrijeme godine tradicionalnu kolekciju bajkovitih vjenčanica, poznati hrvatski modni dvojac eNVy room.

image
Nikica Ivančević i Vjeko Franetović
Karla Jurić i Ive Trojanović

Nikica Ivančević i Vjeko Franetović u novoj su liniji, unatoč novim pravilima i barijerama ponudili čak 50 novih romantičnih kreacija koje ističu bezvremensku zavodljivost ženske siluete. Ukrašeni su prepoznatljivim detaljima poput predimenzioniranih mašni i romantičnih volana, zavodljivim izrezima, ukomponiranih kroz najkvalitetnije pune i prozirne materijale poput svile, čipke, tila, svilenog satena, organdija i materijala izvezenih svjetlucavim ljuskicama.

image
eNVy room bridal kolekcija 2021.
Karla Jurić I Ive Trojanović

Tradicionalno, njihova će se nova kolekcija u showroomu eNVy rooma, u zagrebačkoj Vlaškoj ulici naći od 23. siječnja, a dizajneri Vjeko i Nikica, po običaju će, svakoj mladenki svojim savjetima i iskustvom pomoći da odabere idealnu haljinu. Uz to, u ponudi će se naći i bestseleri iz prošlih sezona. Jer, bez obzira na pandemiju korone, zbog koje su brojna vjenčanja otkazana, eNVy room vrijedno je i lani odradio svoje glamurozne kolekcije.

image
eNVy room bridal kolekcija 2021.
Karla Jurić I Ive Trojanović

- Prošle je godine gomila vjenčanja bila odgođena za godinu do dvije kad svi uzvanici budu mogli biti na svadbi. Nadamo se da će se to ove godine promijeniti. U startu smo odlučili da će eNVy room i dalje kreativno postojati, u nešto manjem obimu nego do sada jer i mi dizajneri imamo velike troškove u ovo vrijeme, poput najmova sala, hladni pogon i dalje stoji, a na plaći imamo stalne radnike. Ali, spremni smo na manju zaradu, a jednako kreativne punoće - tvrde Nikica i Vjeko.

image
eNVy room bridal kolekcija 2021.
Karla Jurić I Ive Trojanović
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 23:08