‘NIKAD SRETNIJA‘

Studirala pravo pa završila na OnlyFansu: ‘Obitelj ne odobrava moj izbor, ali ja sam htjela slobodu i sreću‘

Jazmen Jafar

 Screenshot/YouTube
Odvjetnička plaća Jazmen Jafar godišnje je iznosila 75.000 dolara, a sad je toliko zaradila samo u veljači ove godine

Jazmen Jafar (27) šest mjeseci radila je kao odvjetnica - to joj je ujedno bio i prvi posao - no dala je otkaz kako bi postala kreatorica sadržaja na platformi za odrasle OnlyFans. Njezina odvjetnička plaća godišnje je iznosila 75.000 dolara, a Jazmen je toliko zaradila samo u veljači, dok si je u prva tri mjeseca ove godine preko OnlyFansa bankovni račun podebljala za čak 180.000 dolara.

Kako bi zaštitila svoju privatnost, 27-godišnjakinja na platformi koristi lažno ime - naime, spojila je Jazmen i Jafara, likove iz Disneyjeva filma "Aladdin". Dosad je objavila skoro 1200 postova i 2200 videozapisa, a u ponudi ima i dnevne prijenose uživo za mjesečnu cijenu od sedam dolara.

- Većinu života slijedila sam put koji su mi zacrtali roditelji... Položila sam pravosudni ispit i otišla na razgovor za posao, ali nisam htjela taj posao, ne zanima me karijera pravnice, mrzila sam pomisao na takvu budućnost, ali napravila sam to kako bih umirila svoju obitelj - rekla je Jafar za Insider.

Profil na OnlyFansu kreirala je početkom 2021., a u listopadu iste godine zaposlila se u odvjetničkom uredu. Platformu za odrasle koristila je kako bi povećala svoju zaradu, a pravnu karijeru napustila je u ožujku 2022.

- Danju sam radila u odvjetničkom uredu, a noću sam kod kuće snimala sadržaj... Znala sam snimati čitave vikende i uvijek mi je u ponedjeljak bilo neugodno doći u ured... Kolege bi me pitali kako sam provela vikend, a ja bih slagala kako sam se odmarala, dok sam se zapravo snimala kako sišem dildo ili što već - ispričala je Jazmen.

Obitelj je, dodaje, šokirana njezinim izborom karijere, ali i dalje je vole iako ne odobravaju to što rade.

- Nekad su poslovi poput odvjetnika, inženjera i liječnika donosili novac i stabilnost, ali sad, s internetom, postoje beskrajne mogućnosti onoga što možete učiniti - rekla je Jafar.

Dodaje kako joj je sljedeći korak zagovarati prava seksualnih radnica. U međuvremenu je pokrenula i YouTube kanal, na kojem koristi svoje znanje koje je stekla kao pravnica kako bi savjetima pomogla i drugim kreatorima OnlyFans sadržaja.

- Cilj mi je razbiti stigme i stereotipe koji prate seksualni rad, želim pokazati ljudima da to nije posljednje utočište. Za mene je to prvo utočište! Imala sam dobro plaćen posao koji sam mogla raditi do kraja života, ali ovo sam izabrala jer želim slobodu i sreću - zaključuje ova 27-godišnjakinja s Bliskog Istoka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 16:32