JE LI SE UISTINU VRATIO?

TEORIJA ZAVJERE U VEZI KLEPETANA I MALENE: NEKI SUMNJAJU DA JE PRIČA NAMJEŠTENA 'Bojim se najcrnjeg scenarija i otkrića tko je zapravo Klepetan!'

 Danijel Soldo / CROPIX / CROPIX

Klepetan se vratio nakon što su ga već gotovo svi prežalili, otjerao svog suparnika s kojim je Malena u međuvremenu zanijela i tako je nastavljena sada već 15 godina duga romansa dvije daleko najpoznatije rode u regiji i šire čije svađe, ljubav i vezu napeto prati cijela Hrvatska.

Što kažu poznate Hrvatice i Hrvati o ljubavi Malene i Klepetana? Naš filmski kritičar Dean Šoša razvio je svojevrsnu teoriju zavjere: - Plašim se najcrnjeg scenarija: plašim se da je Klepetan svake godine druga ptica i da u Hrvatskoj, osim gospodarstva, ne postoji ni ljubav!

Novinarka RTL-a Edita Misirić nije impresionirana: - Moram priznati da mi jako ide na živce komercijalizacija cijele te priče. Generalno je to lijepo, ali to lupanje po gnijezdu niti me oduševljava, niti me veseli. Iritira me histerija oko te dvije ptice.

Glumica Nela Kocsis, pak, impresionirana je rodanom: - Na početku sam bila jako razočarana jer je Klepetan jedini monogamni mužjak kojega znam. Srušili su mi se ideali o vječnoj i istinskoj ljubavi. Klepetan je ispao faca i oduševljena sam postupkom pravog frajera koji se bori za ljubav...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 18:38