odmah su je osvojili

Tinejdžerica unajmila stan, ali nije imala pojma kamo dolazi: Sad je zbog susjeda hit na TikToku

Madison Kohout
 Screenshot/TikTok
Nikome neće smetati eventualna buka, ne čuju baš dobro, našalila se stanodavka nakon što je predala ključeve Madison Kohout (19)

Kad se Madison Kohout (19) iz Oklahome preselila u lijep stan u novom apartmanskom kompleksu u Piggottu u Arkansas Cityju, nije puno razmišljala o prosječnoj dobi svojih susjeda. Tek nakon tjedan dana u novome domu, primijetila je znak na ulazu u naselje od deset stambenih jedinica - i tad je shvatila da se zapravo preselila u - umirovljeničku zajednicu!

- Pomislila sam: 'Oh, Bože, ne mogu vjerovati da sam to učinila!' - izjavila je Madison, koja je odlučila graditi novi život u Piggottu nakon što se lani na TikToku povezala i zbližila s Lori Parker, koja se na popularnoj društvenoj mreži, na kojoj je prati 65.000 ljudi, predstavlja kao "propovjednikova supruga, mama i nona (baka)". Jedna drugoj komentirale su snimke koje su obje objavljivale i tako se između njih rodilo pravo prijateljstvo.

- Dirnula me u srce, osjećam se kao da je već dugo znam - izjavila je Lori o 19-godišnjoj Kohout, koja je roditeljski dom napustila sa 17 godina zbog, kako sama kaže, "brojnih izazova i nedaća s kojima se susretala dok je odrastala". Madison je u jednom TikTok videu otkrila kako se morala sama uzdržavati, a drugom prilikom na društvenoj mreži objavila je kako već dugo nije slavila Dan zahvalnosti s obitelji. Vidjevši to, gospođa Parker pozvala ju je u Arkansas. Ti planovi su propali, ali Kohout je kasnije, u veljači, ipak uspjela napokon upoznati obitelj Parker.

- Odmah su me osvojili, bili su tako dobri prema meni - rekla je 19-godišnjakinja.

Lori, koja sa suprugom Shawnom ima četvero djece (najstarije ima 31 godinu, a najmlađe 17 i živi s njima), predložila je Madison da se preseli u Piggott kako bi mogla biti bliže njezinoj obitelji. Mlada djevojka to je u ožujku i učinila, a kad je napokon pronašla stan i potpisala mjesečni najam, nije imala pojma da će se preseliti u kompleks za starije osobe.

- Bilo je već kasno navečer kad smo sklopile ugovor, no stanodavka mi je rekla da se mogu, ako to želim, početi useljavati odmah. Još se našalila: 'Nikome (od susjeda) neće smetati eventualna buka, ne čuju baš dobro'... Gazdarica je znala da imam 19 godina, ali nikad mi ništa nije rekla - otkrila je Kohout u intervjuu za The New York Times.

@itsme.madiiii

I have never felt so loved in my entire life @loriparker8 @gloriacrittenden #fyp #family #QuickerPickerRapper #love #kindness #happy #goodday #hapi

♬ original sound - Madi Ann

A koje su prednosti života u kompleksu za starije osobe?

- Mogu glasno slušati glazbu kad god želim, čak i kad se u kasne sate vratim kući s posla - kaže Madison, koja se zaposlila kao pomoćnica njegovatelja. Ova 19-godišnjakinja svoj novi život često dokumentira na TikToku, a otkako se preselila u Piggott, broj pratitelja povećao joj se s 30.000 na više od 92.000.

- Nekim susjedima pokazala sam dio svojih TikTok videozapisa i svidjeli su im se. Uživam u našem prijateljstvu i njihovim životnim pričama. Zapravo se osjećam blagoslovljeno, kao da sam na dar dobila nove, fenomenalne bake i djedove, puno njih! Paze na mene, pozivaju me na večere, čak mi ostavljaju grickalice pred vratima! Puno učim od njih, fascinira me kako su svi ustrajali u svojim životnim izazovima - otkriva 19-godišnjakinja.

Zaključuje kako planira nastaviti živjeti u kompleksu, a nada se da će u skoroj budućnosti uspjeti napisati i knjigu o svojim novim susjedima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 23:36