LJEPOTICA NA KVADRAT

TRANSFORMIRALA SE I DOBILA TITULU ŽENE S NAJLJEPŠIM TIJELOM U BIKINIJU 'Počela sam trenirati u lipnju, a sada sam osvojila prvo mjesto, nevjerojatno!'

 Facebook

Engleskinja Lauren Calladine (22) koja je počela vježbati tek zadnjih pet mjeseci okrunjena je na svjetskom prvenstvu Pure Elite u Londonu s titulom najboljeg tijela u bikiniju na svijetu.

Calladine se zaputila u teretanu u lipnju gdje je počela vježbati dva puta dnevno, ukupno 18 sati tjedno, kako bi njezino tijelo postiglo savršen oblik, a svoju prehranu nadopunila je visokoenergetskim namirnicama, ugljikohidratima, proteinima i masnoćom, kako bi nabila masu.

I naporan trud se isplatio.

- Osvojiti svjetsko prvenstvo nakon što sam u lipnju počela trenirati je nevjerojatno. I još uvijek nisam to osvijestila. Kad sam otišla po trofej, bila sam pomalo ošamućena. Ludo je, no motiviralo me da se iduće godine još više potrudim. Proteklih mjeseci bila sam jako zauzeta i išla sam u teretanu šest puta tjedno, a usput sam studirala i radila, no isplatilo se - kazala je Calladine.

Lauren se, dok je bila mlađa, bavila atletikom i boksom, a u teretanu je krenula kad je završila školu.

Inspiracija joj je bio njezin partner Rhys Spackman (23), inače osobni trener i natjecatelj u body buildingu.

U lipnju je angažirala osobnog trenera i krenula sa svakodnevnim trosatnim treningom u teretani - ujutro bi imala kardio trening, a poslijepodne trening snage.

- Suci su gledali težinu i tijelo s malo masnoće, ali i poziranje, kosu, šminku, ten i bikini - objasnila je Calladine. Na sreću, imala sam uz sebe Rhysa koji mi je bio velika podrška. Definitivno ću se vratiti iduće godine i možda se probati natjecati u novoj kategoriji poput 'fitness modela' - zaključila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 14:17