HLADAN TUŠ

Tužna priča ‘modernog Romea‘: Riskirao život kako bi dragoj izjavio ljubav, nije dobro završilo...

 Facebook
Zaljubljeni mladić iz škotkog Irvinea tada je uhićen jer je prekršio pravila ograničenja nametnuta uslijed pandemije koronavirusa

Suvremeni Romeo i njegova Julija prekinuli su vezu samo nekoliko mjeseci nakon što je on riskirao svoj život i na skuteru za vodu prešao Irsko more samo kako bi bio s njom.

Dale McLaughlan (28) osvojio je Jessicu Radcliffe (30) u prosincu kada je kupio jet-ski i za četiri i pol sata proputovao put dug 43 kilometra od Škotske do otoka Man gdje ona živi.

Zaljubljeni mladić iz škotskog Irvinea tada je uhićen jer je prekršio pravila ograničenja nametnuta uslijed pandemije koronavirusa.

Nakon 10 dana je pušten iz zatvora, neposredno pred Božić, a Jessica, inače majka dvoje djece, kazala je kako ga voli.

- Kako i ne bi nakon ovoga što je učinio? - kazala je, a Dale je priznao kako bi za nju ponovno isto učinio.

No njihovoj romansi došao je kraj, nakon što Dale nije uspio dobiti boravišnu dozvolu te je vraćen u Škotsku, a Jessica je s Facebooka izbrisala sve njegove fotografije.

Dale i Jessica upoznali su se u rujnu prošle godine dok je on radio na otoku. Kada se vratio kući odlučio je da je želi vidjeti unatoč nametnutim restrikcijama. Na putu se borio s visokim valovima i izgubio GPS, no uspio je pronaći otok te do doma svoje odabranice prehodao još 25 kilometara.

- Mislio sam da sam se izgubio usred mora, no pomisao na Jessicu tjerala me naprijed - kazao je.

Vijest o njihovom prekidu objavljena je samo nekoliko dana nakon što je Jessica optužena da je napala drugu ženu.

Naime, s prijateljicom Leannom Bradley (33) provalila je u kuću treće žene te su joj razbile mobitel, a onda je i napale. Tužiteljica Chrissie Hunt na sudu je kazala kako su dvije djevojke žrtvu udarale i vukle uz stepenice dok je ona vikala partneru da zaštiti njihovu djecu koja su bila u sobi na katu kuće.

Radcliffe i Bradley, koje su obje opisane kao nezaposlene, osuđene su na kaznu od 500 funti i tek se čeka da iznesu svoju obranu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 10:53