VELIKA OBLJETNICA

Tvrtka MPG, kao predvodnik iskustvenog marketinga u regiji, obilježila je velikih 25 godina poslovanja

DJ Pink Panda

 /Nika Goga
MPG je svoju priču započeo 1997. godine, a danas je riječ o vodećoj agenciji za prodaju i marketing u jugoistočnoj Europi

Tvrtka MPG, kao predvodnik iskustvenog marketinga u regiji, obilježila je velikih 25 godina poslovanja. Svojim su inovacijama, iskustvom te brojnim inspirativnim trenucima postavili čvrste temelje te potvrdili lidersku poziciju u prodaji i marketingu u regiji. Okruženi dugogodišnjim klijentima, suradnicima, zaposlenicima i prijateljima, ova posebna obljetnica okrunila je njihovo višegodišnje djelovanje, profesionalnost i viziju te potvrdila da je pred ovom tvrtkom uzbudljivo vrijeme i da su itekako spremni za sve ono što im budućnost donosi.

image
/Nika Goga

MPG je svoju priču započeo 1997. godine, a danas je riječ o vodećoj agenciji za prodaju i marketing u jugoistočnoj Europi. Svoje usluge pruža u 8 zemalja, a ima više od 500 stalnih zaposlenika, preko 4000 tisuće povremenih zaposlenika, s uredima u Zagrebu, Ljubljani, Beogradu i Skopju te su član snažne europske mreže neovisnih agencija SSI-ja. S više od 30 milijuna eura prihoda u dobroj su poziciji za nastavak rasta i u drugim europskim zemljama. Suradnja s više od 250 multinacionalnih brandova, brojna live događanja, festivali, koncerti, sportska događanja, maloprodajni i digitalni marketing, samo su dio bogatog portfelja ove uspješne agencije koja se posebice profilirala kad je riječ o iskustvenom marketingu i organizaciji raznih događanja. Njihovi klijenti i partneri prepoznali su prednosti poslovanja s MPG-om i to je dodatni vjetar u leđa za proširenje poslovanje na nova tržišta u vrlo bliskoj budućnosti.

image

Joe Bašić i Ivan Gotovac

/Nika Goga

"MPG je uvijek bio korak ispred te je uspijevao prepoznati važne trendove u gospodarstvu kako bi osigurali pozitivne i mjerljive rezultate u svom poslovanju. Planiranim daljnjim ulaganjima u tehnologiju osigurat ćemo relevantnost te konkurentnost na tržištu, spremni za sve promjene koje u našu industriju donosi AI. MPG je u dobroj poziciji da predvodi ove promjene i integrira sve prednosti koje će ovi alati donijeti za stvaranje još boljih rezultata u budućnosti", – izjavio je Joe Bašić, CEO i osnivač tvrtke MPG te dodaje: "Nakon prevladavanja izazova koje je Covid donio našoj industriji, dočekali smo rekordnu poslovnu 2022. godinu, a taj je uspjeh postignut s timom visoko motiviranih i profesionalnih pojedinaca koji uvijek nastoje premašiti očekivanja. Dok su neki naše ideje smatrali nemogućim, bilo je drugih koji su nam dali priznanje i poticali nas da pomičemo granice i stvaramo nezaboravna iskustva. Od prvog dana naš rad karakteriziraju vjera i strast, a kao složna obitelj tu smo ljubav uspješno usadili tisućama mladih ljudi koji su rasli s nama i postali vrijedni članovi naše zajednice i marketinške profesije. Biti ispred vremena, predviđati trendove i djelovati progresivno oduvijek su bile misli vodilje MPG- a. Nakon 25 godina uspješnog poslovanja, pred ovom je tvrtkom uzbudljivo vrijeme u kojem imaju mogućnost implementirati veliko iskustvo, znanje i vještine u segmentima LIVE, RETAIL i DIGITAL marketinga.

image
/Nika Goga

"Novi slogan MORETOCOME ne govori samo o budućnosti MPG-a već o novim modelima iskustvenih marketinških aktivnosti koje omogućuju inovativne interakcije s proizvodima i uslugama, a koje su vođene kontinuiranim rastom digitalnih i AI tehnologija te usko povezane s vrijednostima i identitetom branda kroz više kanala i dodirnih točaka. Naši INSPIRED MOMENTS, u budućnosti, primarno će se temeljiti na personalizaciji i bit će usmjereni na stvaranje nezaboravnih iskustava, usklađeni s održivim vrijednostima i praksama te prilagođeni individualnim preferencama uz angažman krajnjeg potrošača na dubljoj razini", – izjavila je Illeana Cesarec, članica Uprave i direktorica LIVE marketinga tvrtke MPG.

Proslavu u Mintu obilježio je nastup iznenađenja. DJ Pink Panda, koji se već godinama nalazi na ljestvici najbolje rangiranih DJ-a svijeta, rasplesao je okupljene goste, skriven ispod svoje prepoznatljive maske te je poveo veliku MPG obitelj u novo vrijeme i uspješnu budućnost.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. studeni 2023 14:06