GROZNA SVIJEĆA

U prodaji je svijeća koja miriši na 2020. godinu i košta samo 125 kn. Njen miris će vas šokirati

The 2020 Scent
 Flaming Crap
Mala tvrtka ‘Plamteće sranje‘ osmislila je svijeću koja vas vodi na mirisno putovanje kroz ovu groznu godinu

Mala tvrtka Flaming Crap iz Leedsa u Engleskoj lansirala je na tržište svoj najnoviji uradak, mirisnu svijeću pod nazivom "The 2020 scent" ili "Miris 2020".

Svu kaotičnost 2020. oni su prenijeli na višeslojnu svijeću. Mirisno putovanje kroz godinu tako počinje mirisom banana-kruha (koji su svi pekli tijekom lockdowna), preko "uradi sam" parfema drvenasto-mošusnih nota (posveta uradi sam projektima kojima su se svi bavili), zatim mirisa sredstva za dezinfekciju ruku (sveprisutnima) i na kraju, mirisa kolonjske vode inspirirane Joeom Exoticom, Tiger Kingom, akterom jedne od najgledanijih dokumentarnih serija ove godine.

Oni koji žele ponjušiti taj olfaktorni kaos platit će 14.99 funti, odnosno oko 125 kuna. Inače, svijeća je napravljena je od veganskog voska, a ima i ekološki prihvatljivu ambalažu.

- Većina ljudi ima miješane osjećaje kada je 2020. u pitanju. Teška je godina na mnogo razina, no neki cijene vrijeme provedeno u lockdownu - izjavio je za jedan portal Oliver Burr, jedan od osnivača Flaming Crapa (ilitiga "Plamtećeg sranja").

image
Flaming Crap/Instagram

- Trudili smo se obuhvatiti neke od najistaknutijih tema ove godine i dobili jedinstven poklon za predstojeće blagdane. Nastala je kao "kućni obrt" početkom ove godine, a svi su njihovi proizvodi, prema riječima vlasnika "politički nabijeni i inspirirani popularnom kulturom" pa su tako u njihovoj ponudi i svijeće "Fuck Boris" i "I Didn't Vote For This".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 16:09