POMOĆ STIŽE!

U rekordnom roku prikupljeno čak 94.700 kuna za savjetovalište za žene i njihovu djecu

Autonomna ženska kuća Zagreb i City Center one prošlog su vikenda organizirali humanitarnu akciju #ŽelimSveMoguSve
Alis Marić, Neva Tolle, Iva Šulentić i Kristina Ivanuš
 Promo

Zahvaljujući humanitarnoj akciji #ŽelimSveMoguSve, ambasadorici Kristini Ivanuš, javnim osobama koje su podržale akciju te prije svega posjetiteljima City Centera one koji su se nesebično i u velikom broju odazvali, potreban iznos za sanaciju Savjetovališta AŽKZ koje je teško oštećeno u potresu, prikupljen je u rekordnom roku.

U samo tri dana, u City Centeru one East i West, prodajom hoodica i majica sa snažnim porukama, prikupljeno je sjajnih 54.700 kuna. Na taj iznos City Center one donirao je dodatnih 40.000 kuna čime je ukupna donacija za obnovu Savjetovališta za žene i njihovu djecu, žrtve rodno uvjetovanog nasilja, dosegnula 94.700 kuna.

image
Kristina Ivanuš
Goran Čižmešija za City Center One

- U ime žena i njihove djece koje koriste usluge Savjetovališta i Skloništa AŽKZ i u ime članica naše udruge, zahvaljujemo svim našim sugrađanima koji su sudjelovali u humanitarnoj akciji #ŽelimSveMoguSve. Također, hvala i svima onima izvan Zagreba koji su željeli pomoći na dobroj volji i podršci te naravno hvala City Centeru one na organizaciji i donaciji. Sretne smo što ćemo zahvaljujući donaciji moći sanirati štetu u prostorijama ženskog Savjetovališta AŽKZ, koje je teško oštećeno tijekom potresa u ožujku ove godine te našim štićenicama pružiti sigurno sklonište u nadolazećim mjesecima - naglasila je Neva Tolle iz AŽKZ-a.

image
Kristina Ivanuš
Goran Čižmešija za City Center One

Humanitarna akcije #ŽelimSveMoguSve pokazala je kako smo zajedno uistinu jači te da uz malo dobre volje i pozitivne energije možemo ostvariti velike ciljeve i pomoći onima kojima je naša pomoć najpotrebnija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. prosinac 2020 00:32