Želite li da vaše torte odu dalje od kuhinje, otvoriti slastičarnicu, stvoriti raj za nepce i raditi kolače koji se tope u ustima, čuvajte se ljeta. Tada se ne topi samo torta, nego i promet. I računajte da s manje od 200 tisuća kuna ulaganja u jednu malu i simpatičnu slastičarnicu vjerojatno nećete proći. To bi bili samo neki od savjeta za sve one koji razmišljaju da jednog dana žive od onoga što vole jesti – sendviče, pizze ili, u ovom slučaju, slatko.
Oni dolaze od Silvije Trbare, ekonomistice koja se na Pučkom otvorenom učilištu u šest mjeseci prekvalificirala u slastičarku i 2014. godine otvorila vlastitu slastičarnicu. Točno za Šenoinim leđima u zagrebačkoj Vlaškoj ulici, koja je zbog većeg broja slastičarnica na maloj udaljenosti već prozvana najslađom ulicom u g...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....