SERIJSKI PREVARANT

Uhićen Japanac koji je istovremeno bio u vezi sa čak 35 žena. Imao je posebno kreativan fetiš...

Takashi Miyagawa
 Mbs News/screenshot
Žene su ga prezrele. Nije im uspio prodati svoju priču. Skužile su njegov “scam”, i oformile pravu malu “koaliciju prevarenih”

Bizarne vijesti stižu iz Japana. Naime, jedan građanin uhićen je nakon što je izveo na spoj čak 35 djevojaka, sve kako bi se okoristio njihovim novcem.

Imao je Japanac “dobar plan”.

Taj čovjek je, naime, žene izvodio na spojeve oko svog navodnog rođendana, pa ih je vabio da ga časte i goste rođendanskim poklonima u vrijednosti više stotina funti.

Takashi Miyagawa, tridesetdevetogodišnjak, navodno je svim ženama rekao kako s njima želi ozbiljnu vezu. Japanac je znao da pokloni neće biti vrijedni ako žene ne navede na krivi trag.

Policiji je kazao kako je primio darove u vrijednosti 100,000 yena, što je oko 700 funti. Među darovima, priopćila je policija, nalazilo se i odijelo u vrijednosti 200 funti.

Žene su ga, kako to već biva, prezrele. Nije im uspio prodati svoju priču. Skužile su njegov “scam”, i oformile pravu malu “koaliciju prevarenih” prije negoli su se zaputile na policiju. Bilo ih je čak trideset i pet.

Miyagawa je uskoro po tome uhićen te optužen za prijevaru, a policija je do detalja rasplela njegovu priču.

Naime, Miyagawa je jednoj 47-godišnjakinji rekao da mu je rođendan 22. veljače, drugoj 40-godišnjakinji da mu je bio u srpnju i trećoj 35-godišnjakinji da je njegov rođendan, zapravo, u travnju.

Međutim, policija je utvrdila da je njegov pravi rođendan 13. studenog.

image
Jiji Press/Afp/Profimedia


Lokalne vijesti izvijestile su da se Miyagawa upoznao sa ženama dok je radio za jednu marketinšku tvrtku. Otuda, čini se, i domišljatost prevaranta. Zbilja je bio kreativan.

Jedna žena rekla je za MBS News da ju je poljubio već na drugom spoju. Dodala je kako mu je rekla da se ne želi s njim poljubiti, ako nije ozbiljan i ako ju nakon toga neće oženiti.

Miyagawa je, navodno, odgovorio kako je ozbiljan, obećavši ženi da će biti zajedno dok ih smrt ne rastavi.

No, zaigrani Japanac imao je druge planove, a nesretna žena bila je samo jedna od mnogih koje je prevario.

Na japanskim društvenim mrežama pojavile su se i fotografije prevaranta. Prikazuju ga u društvu različitih žena u parkovima i restoranima. Na jednoj fotografiji Miyagawe i nepoznate žene nalazi se i mala torta s porukom: "Sretan rođendan!"

Nije poznato je li fotografija nastala za njegov "rođendan" u veljači, srpnji ili travnju.

Kako god, čini se da su rođendani, odnosno rođendanski pokloni bili njegov fetiš.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. lipanj 2022 21:43