KAKAV HOROR...

Ukrajinska žena koje je glumila djevojčicu prvi put progovorila: ‘Lažovi! Sad ćete saznati pravu istinu‘

 Dr Phil/Ferrari/Profimedia
Nataliju su posvojitelji optužili da je u njihovu obitelj došla na prijevaru pretvarajući se da je šestogodišnje siroče

Ukrajinka patuljastog rasta Natalia Grace u novom intervjuu optužila je bivše posvojitelje, koji su tvrdili da je odrasla sociopatkinja maskirana u dijete, da su lažljivci. U dokumentarcu Neobičan slučaj Natalije Grace ispričala je svoju stranu ove bizarne priče, piše Daily Mail.

Nataliji je prije deset godina na sudu izmijenjena dob, a sad je pravni stručnjak slučaj ponovno stavio na razmatranje zbog mogućih malverzacija. Prvi dio uznemirujućeg dokumentarca prikazuje Natalijinu posvojiteljicu Kristine Barnett kao zlostavljačicu.

image
Dr Phil/Ferrari/Profimedia

- Pokušavala me predstaviti kao odraslu ludu osobu što nije istina. Želim objasniti što se stvarno dogodilo jer nisam dobila priliku, rekla je Natalia.

Nataliju su posvojitelji optužili da je u njihovu obitelj došla na prijevaru pretvarajući se da je šestogodišnje siroče. Obitelj iz Indiane posumnjala je da je djevojčica mnogo starija u jednoj od prvih noći koje su proveli zajedno. Nakon dana provedenog u Disneylandu, Kristine ju je kupala i vrisnula kad je primijetila da djevojčica od samo šest godina ima stidne dlake.

U nadolazećim mjesecima otkrili su da je djevojčica mjesecima od njih skrivala da ima menstruaciju. Kroz cijelu seriju o Nataliji iznijeli su niz optužbi, među kojima je i ta da se s noževima nadvijala nad krevete svoje nove obitelji te da im je pokušala otrovati kavu.

Jednom prilikom upoznala je drugu šestogodišnjakinju s rijetkim koštanim poremećajem koji se zove spondiloepifizna displazija, a velika razlika u godinama tad je došla do izražaja. Natalia, koja nije govorila ukrajinskim naglaskom, bila je viša od svoje prijateljice, dok su struktura njenih kostiju i vokabular bili su daleko napredniji.

Kako su mjeseci prolazili, otac Michael tvrdio je da je postalo očito da žive s opasnošću zato što je djevojčica prijetila da će izbosti svoju novu braću i sestre.

- Pokušala je otrovati i ubiti moju ženu. Jedne noći, otvorio sam oči i u podnožju kreveta stajala je Natalia s nožem u ruci. Učinila je sve što je mogla da povrijedi, ozlijedi ili psihički uznemiri cijelu obitelj, rekao je Michael.

image
Dr Phil/Ferrari/Profimedia

Dokumentarac prikazuje Natalijino sumnjivo ponašanje otkad je došla u posvojiteljski dom. Jedna od scena uključuje Nataliju koja sjedi za stolom i čita bibliju, a kad je roditelji upitaju zašto ju je odlučila pročitati, odgovorila je da se želi riješiti zlih misli.

Prije četiri godine u emisiji Dr. Phil već je tvrdila da su Barnettiji lagali o njenom ponašanju. Njezini novi roditelji, Cynthia i Anton Mans, također su je branili tvrdeći daje djevojka puna ljubavi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. travanj 2024 17:05