RADNA JESEN

Unatoč poodmakloj trudnoći, Izabel Kovačić ne staje s poslom. Predstavlja novu Lunilou kampanju!

 Sanja Jagatić
Izabel i Mateo Kovačić, hrvatski nogometni reprezentativac s nestrpljenjem očekuju svoje prvo dijete

Izabel Kovačić unatoč poodmakloj trudnoći, ne staje s poslom.

Zanosna 27-godišnja poduzetnica kojoj se uskoro bliži termin predstavila je novu jesensku kampanju svog dječjeg brenda Lunilou.

image
Sanja Jagatić

Izabel i suprug, hrvatski nogometni reprezentativac Mateo Kovačić (26), koji trenutačno igra za londonski Chelsea, s nestrpljenjem očekuju svoje prvo dijete za koje se šuška da je dječačić.

Iako je ranije živjela na relaciji London-Zagreb, često putujući i u druge zemlje zbog posla, Izabel se sada, zbog trudnoće, ali i zbog trenutačne situacije s pandemijom koronavirusa skrasila u svom zagrebačkom domu gdje uživa u posljednjim danima trudnoće, dok istovremeno punom parom radi na svom brendu Lunilou.

image
Aitor Alcalde

U svemu velika joj je podrška sestra, Ivana Čirjak, pa tako i u poslu stoga Lunilou čak i u ovim izazovnim vremenima dok se Zagreb oporavlja od potresa, poplave i pandemije, oduševljava novom kolekcijom prepoznatljivog minimalističkog dizajna.

Ekološka održivost je nit vodilja u svemu što stvaraju sestre Ivana i Izabel, začetnice brenda Lunilou koji već petu godinu zaredom uspješno objedinjuje udobnost i stilsku prepoznatljivost.

image
Izabel Kovačić u ljetnoj kampanji svog brenda
Sanja Jagatić

- Najkvalitetniji 100% organski pamuk jedini je materijal u kojem možemo zamisliti bezbrižnu i najudobniju jesen za naše najmanje. Upravo zato smo izabrali taj materijal za gotovo sve proizvode iz naše najnovije kolekcije. Kao i u svakoj kolekciji do sad održivost nam je bila glavna misija i vizija te su naši komadi s razlogom u neutralnim bojama bez previše uzoraka kako bi olakšali nasljeđivanje odjeće s generacije na generaciju. Upravo kvalitetom materijala možemo garantirati dugovječnost naših proizvoda koji i nakon mnogobrojnih pranja ostaju isti kao novi - rekla je Izabel.

Nova jesenska kampanja snimljena je u čarobnom ambijentu kuće u samom centru Zagreba koja je poslužila kao idealna kulisa za razigrane male modele koji su novoj Lunilou kampanji dali dašak dječje radosti i radoznalosti.

image
Sanja Jagatić

Kreativne sestre i njihov tim pobrinuli su se da nova kolekcija i kampanja budu estetski dorađene do najsitnijih detalja.

- Lunilou je od samih početaka držao jednu posebnu priču, kako u dizajnu tako i u kvaliteti. Svaka kolekcija i svaka kampanja rezultat je istraživanja i pomnog odabira materijala kako bi svojim malim i velikim klijentima pružili točno ono što zaslužuju, udobnost i kvalitetu bez kompromisa - objasnila je suvlasnica brenda, Izabelina sestra Ivana.

image
Sanja Jagatić

Nova kolekcija za jesen/zimu donosi modele majica, tajica, trenirki i košulja za djevojčice i dječake. Svi komadi izrađeni su od 100% organskog pamuka i muslina pa pružaju ugodan osjećaj nošenja te nesputanost koja je u igri mališana jedna od najvažnijih značajki.

image
Sanja Jagatić

Kolekcija je već dostupna na Lunilou stranici, a uskoro će se moći vidjeti u novom Lunilou showroomu u samom centru Zagreba.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 07:17