PRAVO IZNENAĐENJE

VELIKODUŠNI GOST KONOBARU OSTAVIO VRTOGLAVU NAPOJNICU 'Nadam se da ćeš s ovim novcem moći otputovati i posjetiti obitelj koju nisi vidio dvije godine'

 Taryn Keith/Facebook

Konobar iz Texasa dobio je 750 dolara (oko 5200 kuna) napojnice od gosta kojemu je spomenuo kako svoju obitelj u Sjevernoj Irskoj nije vidio više od dvije godine.

Ben Millar (22) kazao je za ABC News da je veliku napojnicu dobio 19. studenog. Naime, muškarac po imenu Jeffery došao je na večeru sa svojom obitelji te su malo porazgovarali. Jeffery mu je kazao kako često posjećuje Irsku, a Millar mu je tada spomenuo kako bi rado da svoju obitelj viđa češće.

Millar je cijelu večer posluživao Jefferyja i njegovu obitelj i razgovarao s njima, a nakon što su otišli, imao je što za vidjeti - ostavili su mu napojnicu od 750 dolara uz dirljivu poruku.

- Nadamo se da ćeš s ovim moći doći do Irske za blagdane - pisalo je.

Millar je za ABC News kazao kako je bio u šoku zbog njihove velikodušne geste i kako je odmah poruku pokazao svom kolegi koji je priznao da u 11 godina staža nikad nije dobio toliku napojnicu.

Millar planira sačuvati novac dok mu njegova trudna djevojka Taryn Kieth ne rodi sina Killiana. Tada, kaže, planira odvesti svoju novu obitelj da upozna njegove rođake u Belfastu.

- Također, nadam se da ću naći Jeffreyja kako bih mu dao do znanja koliko mi znači to što je učinio. Znači mi neizmjerno puno, a još više znači mojoj obitelji u Irskoj koja se raduje što će me vidjeti nakon više od dvije godine - kazao je Millar i dodao kako bi volio da i Jeffery dođe u Irsku kako bi mu pokazao 'pravu Sjevernu Irsku, ne samo iz turističkog aspekta'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 23:33