SVE OTKRIO FACEBOOK

VIDEO: DVIJE NAJBOLJE PRIJATELJICE NAKON 17 GODINA SAZNALE DA SU SESTRE Njihov otac ne krije sreću: 'To je jednostavno božje djelo'

Ashley Thomas i Latoya Wimberly
 Screenshot / 6abc.com
 

Dvije najbolje prijateljice koje su se upoznale u srednjoj školi prije 17 godina saznale su da su sestre nakon što je obiteljska prijateljica njihova oca komentirala fotografiju na Facebooku.

Latoya Wimberly (29) i Ashley Thomas (31), obje iz Philadelphije, u siječnju su podijelile zajedničke fotografije s Latoyinih zaruka na Facebooku. Na nekima je bio i Latoyin otac, Kenneth Wimberly (48).

Petnaest godina Ashley je znala da čovjek s kojim živi u istom domaćinstvu nije njezin biološki otac. Ustanovilo se da je otac njezine najbolje prijateljice Kenneth Wimberly i njezin biološki otac.

Najbolja prijateljica Ashleyine pokojne majke je, vidjevši fotografiju, komentirala kako otprije poznaje Latoyina oca Kennetha te da nije imala pojma da joj je otac. Djevojci je rekla i da su se ona i Ashleyina majka družile s njim u mladosti.

- U tom sam trenutku shvatila da nešto ne štima. Zamolila sam gospođu da mi pošalje fotografiju majčine najbolje prijateljice te sam je pokazala ocu, pitavši ga prepoznaje li je - rekla je Ashley.

Kenneth je odmah prepoznao ženu. A kasnije, kad mu je pokazana fotografija Ashleyine majke, prepoznao je i nju. Zapravo, rekao je da je s objema imao kratku romantičnu vezu.

Shvativši da je otac imao kratku vezu s Ashleyinom majkom Michelle, Latoya je od Kennetha zatražila da obavi DNK testiranje. Dana 21. veljače stigli su rezultati koji su potvrdili da je Kenny doista Ashleyin biološki otac.

- Kad mi je Kenneth rekao da je moj otac, isprva mi je bilo teško to prihvatiti i shvatiti - izjavila je. On joj je objasnio da mu njezina majka nikad nije rekla da je trudna nakon njihove kratke tinejdžerske veze.

- Sretan sam što je Ashley moja kći. I svi su sretni što je ona dio obitelji. To je jednostavno božje djelo - rekao je.

U objavi na Facebooku Latoya je napisala: "Ljudi su godinama govorili da smo slične i ispitivali nas jesmo li sestre, a mi smo uvijek odgovarale negativno. No sad se ispostavilo da ipak jesmo! Zato toliko nalikujemo i zbog toga smo od šestog razreda nerazdvojne".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. rujan 2022 21:59