NITKO NIJE OSTAO RAVNODUŠAN

VIDEO: NIKAD EMOTIVNIJI GOVOR ASHTONA KUTCHERA Bez zadrške progovorio o burnoj prošlosti i problemima sa zakonom te teško bolesnom bratu blizancu

 Getty Images

Holivudski glumac Ashton Kutcher u subotu je u rodnoj Iowi primio prestižnu nagradu Robert D. Ray Pillar of Character Award, koja se dodjeljuje pojedincima koji su se pokazali kao odličan uzor mladim generacijama.

Junak filmova 'Jobs' i 'Domino efekt' na laskavoj tituli zahvalio se spontanim i nadasve dirljivim govorom, koji je publiku oduševio, ali i nasmijao do suza.

- Vjerojatno sam prvi kojemu su organizatori ukazali ovakvu čast s obzirom na moju prošlost - kao 18-godišnjaka uhitili su me zbog provaljivanja u srednju školu, ali to nije sve - policija me svojedobno zaustavila dok sam bio pod utjecajem halucinogenih gljiva, a prije pet godina svi svjetski tabloidi obilježili su me kao najgoreg preljubnika u povijesti čovječanstva - našalio se 39-godišnji Ashton na vlastiti račun, referirajući se na buran razvod od 15 godina starije kolegice Demi Moore iz 2013.

Američki glumac mladima je potom savjetovao da uče na vlastitim pogreškama, a nagradu je posvetio kolegici Mili Kunis, s kojom ima dvoipolgodišnju kćer Wyatt i četveromjesečnog sina Dimitrija.

- Supruga i djeca najviše su izgradili moj karakter. Danas sam ovo što jesam upravo zbog njih. Tek kad sam dobio prvo dijete, shvatio sam što je to bezuvjetna ljubav - prva stvar koju sam tada htio napraviti bila je nazvati roditelje i reći im 'oprostite mi, oprostite što sve ove godine nisam mogao ni shvatiti koliko me zapravo volite' - izjavio je Kutcher na pozornici.

U govoru se dotaknuo i blizanca Michaela, koji se rodio s cerebralnom paralizom, a kao dječak je jedva preživio, i to samo zahvaljujući transplantaciji srca.

- Brat me naučio da nismo svi rođeni isti - naš američki ustav nam laže kad nas u to uvjerava. Ali također me naučio da nam je svima jedna stvar ipak zajednička - svi smo sposobni jednako voljeti, bez obzira na razlike između nas. Godinama sam imao grižnju savjesti zbog bratova stanja, zbog naših nejednakosti, ali on me uvjerio u suprotno - natjerao me da ga prestanem žaliti i počnem slaviti njegove nevjerojatne talente i kvalitete koje ja osobno nikada neću imati. Hvala mu na tome - zaključio je Ashton na rubu suza.

Rocking the phones for #rednoseday 9/8 central on NBC @rednosedayusa

A post shared by Ashton Kutcher (@aplusk) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. kolovoz 2022 18:54