ŠOKANTNA ISPOVIJEST

VIDEO: 'ZA LEGALIZACIJU SVOG ZANATA SPREMNA SAM ROBIJATI' Rodila se kao muškarac, danas je striptizeta i prostituka, a klijenti su joj i političari

 Screenshot

- Ne sramim se priznati da sam seks-radnica. Posao kojim se bavim već godinama oduvijek postoji i da, ja sam dio njega - izjavila je 30-godišnja Kristina Ferarri u jutarnjem programu srpske televizije Pink i šokirala javnost.

Beograđanka je objasnila da, osim prostitucijom, za život zarađuje i striptizom, a pohvalila se da su joj mušterije, između ostaloga, i odvjetnici, liječnici te političari. Kristina radi isključivo u stanovima i luksuznim hotelima, na preporuku, nema ničiju zaštitu i nikada nije prodavala svoje tijelo na ulici.

- Kad me zovu na privatnu zabavu ili momačku večer, uvijek zahtijevam da se klijenti unaprijed izjasne što očekuju od mene - striptiz ili seks. Ja zapravo ne prodajem sebe, nego uslugu ili svoje vreme - rekla je Beograđanka.

Svjesna je da je ono čime se bavi protuzakonito i baš zato se, kaže, bori za dekriminalizaciju prostitucije.

- Spremna sam i robijati ako će to doprinijeti legalizaciji moga zanata - odlučna je Ferrari, koja svoje usluge promovira i na vlastitoj internetskoj stranici.

Kristina je 2009. u rodnoj Srbiji sudjelovala u reality showu 'Farma', u kojem su je neki natjecatelji otvoreno zavodili ni ne znajući da je atraktivna crnka donedavno bila muškarac!

Naime, Beograđanka se zapravo rodila kao Milan. Već u dobi od 14, 15 godina počeo se odjevati kao žena, a spol je kirurškim putem promijenio tek 2008.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. srpanj 2022 14:56