PODRŠKA

VRSALJKO SNIMIO VIDEO TEŠKO OBOLJELOJ DJEVOJCI 'Ovome se nisam nadala ni u najluđim snovima, mislim da još nisam svjesna što se dogodilo'

 Screenshot YouTube
Oni su tražili, a legenda nad legendama Šime nastavio je ovu nesebičnu priču i bez razmišljanja snimio video. Kolika legenda možeš bit'. Hvala ti Šime, napisala je Katarina na Facebooku

Katarini Katić (27) je u travnju ove godine dijagnosticirana leukemija, no Katarina ni ne pomišlja dignuti ruke od svega. Ova strastvena navijačica Vatrenih i sama se veći dio života bavila sportom, a liječenje je lakše podnosila zbog nevjerojatnih utakmice hrvatske nogometne reprezentacije na nedavno završenom Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji.

Da između Katarine i Vatrenih ima neka tajna veza potvrdilo je i jutro nakon hrvatske pobjede nad Engleskom u Rusiji, kada je Katarina obranila je svoj diplomski rad na Fakultetu strojarstva i brodogradnje.

Njeni prijatelji odlučili su joj pripremiti iznenađenje za proslavu diplome i rođendana, a u tome su imali i nesebičnu pomoć Šime Vrsaljka i HNS-a.

Pogledajte video:

Katarina se u emotivnoj objavi na Facebooku zahvalila svima, a posebice prijateljima koji su joj u teškim danima bili nevjerojatna podrška.

'No ono što je bitno u ovoj priči moji su prijatelji. Moj vjetar u leđa, moj oslonac u najtežim trenutcima života. Ovom što su izveli nisam se nadala ni u najluđim snovima i mislim da ni danas nisam potpuno svjesna što se dogodilo. Predivna priča o nesebičnosti, davanju, ljubavi i prijateljstvu koja je samo nastavak onoga što živim od travnja, otkad mi je dijagnosticirana leukemija. Proživljavali su kako moje teške, tako i sretne trenutke isto kao i ja, ako ne i više od mene. Ovaj video samo je kruna svemu tome, jedan mali, ali prekrasni dio toga prijateljstva. I u tome leži moje imanje. Moje bogatstvo. U najboljim prijateljima koje čovjek može imati. Kažete da sam hrabra, ali uz vas to uopće nije teško biti', napisala je Katarina na Facebooku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 10:01