SHOPPING PATROLA

Zamislite samo miris pečene ribe s krumpirim, hrskavi svježi kruh... Ali što ako nemate pećnicu?

 Vvmich
Imamo rješenje za sve foodieje s malo kvadrata kojima kuhanje bez pečenja nije dovoljno

Tko god se našao u starom stanu u kojem je središte kuhinje zastarjeli štednjak koji broji barem desetljeće ili dva rada i svako kuhanje se doima kao ples na rubu između slasti i propasti, vjerojatno je odustao od korištenja plinske pećnice radi sigurnosti. Dodajte u jednadžbu i stanare malih stanova s čajnim kuhinjama u kojima nikada ne nastaju kolači s biskvitom, pizze, fina pečenja ili keksi, shvatit ćete na koliko bi mini pećnica spasila dan i poboljšala kvalitetu života.

Možda vam se ovakvo rješenje ne čini logično, pogotovo ako nemate apartmane na moru u kojima se najčešće koriste upravo ovakvi aparati jer predstavljaju financijski prihvatljiviju opciju od modernih ugradbenih pećnica ili ozbiljnih samostojećih aparata, no svakako vrijedi razmotriti vanjske pećnice za koje vam samo treba utičnica i spremni ste za pečenje.

Uvijek dođu s limom koji vam je dovoljan za sve vrste pečenki i brojne slastice, dok će vam dublja posuda biti odlična nadopuna kako biste napokon mogli isprobati recept Dobre hrane za lazanje, musaku ili čokoladne kocke.

Zamislite samo miris pečene ribe s krumpirima, sočne pileće batke, hrskavi svježi kruh ili pak savijaču s višnjama, zasitnu pitu od jabuka i krušaka ili kremastu tortu od sira koju biste mogli spremiti, samo kad biste imali pećnicu!

Kao netko tko već godinama peče u jednoj takvoj, tek malo manjoj od prosjeka, mogu posvjedočiti da se višestruko isplatila, a izazov joj ne predstavljaju ni priprema kompleksnog obiteljskog ručka ni svakodnevno pečenje brzih zalogaja.

NA NAŠEM TRŽIŠTU

Od doista minijaturnih vanjskih pećnica do ozbiljnih aparata s naprednim opcijama pečenja, vlasnici apartmana i malih stanova doista imaju izbor pomoćnih aparata koji omogućuju jednostavno kuhanje bez previše napora.

EMMEZETA

Končar MSE4600C mini pećnica
Cijena: 699,99 kn
Dimenzije: 36 x 57,5 x 45 cm
Kapacitet: 45 l
www.emmezeta.hr

Jednostavna i učinkovita pećnica dolazi s gornjim i donjim grijačima te omogućuje tri načina pečenja. Pećnica dolazi s tajmerom, rešetkom i limom za pečenje.

KINGTRADE

Zilan mini pećnica ZLN2928
Cijena: 701,10 kn
Dimenzije: 59 x 42 x 41 cm
Kapacitet: 35 l
www.kingtrade.hr

Mini pećnica snage 1600 W s kromiranim roštiljem i dvije ploče za kuhanje od 1000 W i 600 W na vrhu. Pećnica postiže temperaturu do 250 °C, a ima i ugrađeni tajmer s alarmom.

ELECTRONIC STAR

oneConcept All You Can Eat dvostruka pećnica
Cijena: 999 kn
Dimenzije: 55 x 51 x 41 cm
Kapacitet: 42 l (28 l + 14 l)
www.electronic-star.hr

Vanjska pećnica s dvije samostalne jedinice i pločom za roštiljanje na vrhu te ukupno šest grijača. Donja pećnica postiže temperaturu do 240 °C, a ima i ražanj s mogućnosti automatskog rotiranja. Obje pećnice imaju ladice za mrvice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 06:05