SEKS SKANDAL

ZAPLAKAO DOK JE GLEDAO SNIMKU SVOJEG SEKSA S KUĆNOM POMOĆNICOM Vlasnika poznatog lanca restorana spremačica je ucjenjivala za milijune dolara

 Profimedia, Alamy / Youtube

Bivši direktor Waffle Housea suznih je očiju slušao audio snimku svog seksualnog odnosa s bivšom kućnom pomoćnicom tijekom suđenja pomoćnici za navodnu iznudu milijuna dolara od svojeg bivšeg poslodavca, piše Daily Mail.

Joe Rodgers (65) sjedio je u sudnici i vrtio glavom dok je gledao snimku svojeg odnosa s Mye Brindle (47). Snimku je načinila sama Brindle te 2012. godine, vjerojatno već tada imajući na umu ucjenu.

U videu snimljenom u Rogersovoj kući, vidi se sam Rodgers, potpuno razodjeven nakon tuširanja. Nakon što je zamolio Brindle da ga malo izmasira, ona je sakrila kameru pod ručnik te se nakon toga samo čuje stenjanje. Nakon toga otišli su u spavaću sobu gdje su se, vidi se na snimci, upustili u seksualni odnos. Sve se to odigravalo nakon što je Rogersova supruga, Fran, izašla iz kuće.

Dok su na sudu prikazivali snimku, Rogers je grizao nokte. Brindle je napravila ukupno 15 audio zapisa i najmanje jedan video koji prikazuje njihov odnos. Zasad nije poznato hoće li sve snimke biti puštene na sudu.

U utorak je svjedočio i sam Rogers koji je rekao da je na snimci uobičajen seksualni odnos kakav su on i Brindle imali više puta tijekom devet godina afere. Brindle i njezini odvjetnici optuženi su da su smislili plan kako snimiti Rogersa i poslije ga ucjenjivati.

U međuvremenu, Brindleina obrana tvrdi da su snimke nastale jer je kućna pomoćnica željela dokazati kakvom je seksualnom napastovanju godinama bila izložena. Rogers i njegovi odvjetnici, naravno, tvrde da je pristala na seks.

Na vrhovnom sudu u Georgiji, u lipnju 2016., Brindle je zajedno s odvjetnicima tužena da je od Rogersa htjela iznuditi milijune dolara kako ne bi snimku pustila u javnost.

Rogers kaže kako mu je kućna pomoćnica prijetila pismom u kojem je rekla da će, ukoliko joj ne plati, video pustiti u medije gdje će 'izazvati veliku pažnju' te 'krah njegove obitelji'.

Rogers pak kaže kako je s pomoćnicom imao ne previše česte odnose na koje je ona pristala.

Nakon što je dobila otkaz, tužila je Rogersa da ju je prisilio na seksualni odnos kao dio njezinih obaveza u kući, no sud je odlučio da je pristala na seksualni odnos i da nije bilo nikakve prisile. Osim snimaka, Brindle je spremila i ručnike s uzorcima Rogersovog sjemena.

Brindlenini odvjetnici kažu da je Rogers, kad je doznao da ga Brindle planira tužiti za seksualno uznemiravanje, podigao tužbu protiv nje i njezinog odvjetnika za kriminalno udruživanje.

Tajno snimanje u nečijoj spavaćoj sobi, po zakonu Georgije je kažnjivo djelo i za sobom povlači kaznu i do pet godina zatvora.

Jedan od Brindleninih odvjetnika mora platiti skoro 200.000 dolara zbog nepotrebne tužbe zbog koje je Rogers morao unajmiti odvjetnike da ga brane.

Vezano uz cijeli skandal, Rogers se ispričao rekavši kako je iznevjerio mnogo ljudi.

'To je od mene bilo pogrešno i jako mi je žao što sam razočarao svoju suprugu i obitelj. Žrtva sam vlastite gluposti, no obijam biti i žrtva ucjene. Iako je čitav slučaj za mene sramotan, odlučan sam da razotkrijem prave namjere moje bivše kućne pomoćnice i njezinih odvjetnika.

Inače, Rogersov otac otvorio je prvi Waffle House u Atlanti 1955. godina otkada se posao proširio te sad ima više od 2.100 restorana u više od 25 država.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 02:44