MAJA ŽEŽELJ

Životna drama voditeljice N1 koja je jednom već provela 40 dana u komi: ‘Ponovno je život bio u pitanju...‘

Maja Žeželj
 N1/screenshot
Voditeljica je svojevremeno zbog sepse bila u komi 40 dana, a život joj je nedavno opet bio u opasnosti

Voditeljica Maja Žeželj, koja na srpskoj verziji televizije N1 vodi Dnevnik, svojevremeno je jedva izvukla živu glavu kada je zbog teške sepse bila u komi 40 dana, a tijekom pandemije koronavirusa ponovo se našla u životnoj drami, piše Nova.rs. Kako je voditeljica ispričala za magazin "Hello", liječnici su joj opet spasili život.

- Tijekom korone ljudi iz bolnice “Dragiša Mišović”, koji su mi ponovno spasili život, pitali su me: Možete li se vi nekada normalno razboljeti?, rekla je Maja u intervjuu za magazin.

- Bio je život u pitanju, jer mi se u drugom tjednu covida dogodila gangrena slijepog crijeva, a budući da sam u prvom tjednu pila veće količine aspirina, poslije operacije je nastupilo unutarnje krvarenje. Zbog toga su me morali dva puta operirati u dva dana. Dvije totalne anestezije u 48 sati nisu baš nešto najbolje što vam se može dogoditi, ali liječnici su, srećom na vrijeme, prepoznali problem i reagirali, rekla je voditeljica, jedno od najprepoznatljivijih lica N1 u Srbiji.

Voditeljica kaže da je u životu najvažnije „otresti koljena“ i „ustati“.

- Nikad nisam razmišljala u stilu "zašto baš meni"? Nema ni onoga „zašto baš sad“ jer je jedini mogući odgovor - eto, dogodilo se. Nema pitanja ni tapkanja u mjestu, već ustaneš, otreseš prašinu s koljena, zakrpaš se i ideš dalje. Bilo je smiješno kada je Lena, kad sam otišla operirati slijepo crijevo, pitala: „Pa, hoće li joj ostati nešto u trbuhu?“, jer smo krenuli vaditi jedno po jedno, ispričala je Žeželj.

Na pitanje koliko su ju promijenile te dramatične situacije, Žeželj kaže:

- To je život... Vrijednosni prioriteti su mi se sigurno pomaknuli. Prioriteti su mi, vjerojatno, drugačiji nego što bi bili da se sve to nije dogodilo, ali imam dojam da su mi na to „neću se nervirati“ više utjecale godine nego sudar, sepsa, slijepo crijevo, kaže.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 22:24