BROJNI BENEFITI

ZBOG PIVE MOŽETE BITI BOLJI U KREVETU Nova knjiga ugledne doktorice razveslit će muškarce!

 iStock / Getty Images

Knjiga doktorice Kat Van Kirk pod nazivom "The Married Sex Solution: A Realistic Guide to Saving Your Sex Life" (Rješenje za seks u braku: Realistični vodič o tome kako spasiti svoj seksualni život) razveselit će mnoge muškarce i njihove partnerice/e. U njoj se, naime, argumentirano tvrdi da ispijanje pive muškarce čini boljima u krevetu.

Ugledna doktorica, seksologinja i bračna savjetnica izdvojila je četiri načina na koja pivo doprinosi seksualnim performansama muškog roda:

a) Za početak, smanjuje rizik od preuranjene ejakulacije. Ako popijete dvije krigle tijelo će vam zasipati fitoestrogeni iz alkohola, za koje doktorica Van Kirk tvrdi da dokazano odgađaju orgazam.

b) Drugo, ljubitelji tamnog piva piju prirodni afrodizijak koji može pojačati libido i dovesti do dužih i intenzivnijih erekcija. Tome je razlog veliki postotak željeza u tamnim pivima, što kao posljedicu ima bolju cirkulaciju krvi do penisa, što je pak sjajno za postojanu erekciju.

c) Treće, hladno pivo doprinosi izdržljivosti u krevetu. Europski časopis za epidemiologiju objavio je istraživanje koje tvrdi da jedna krigla dnevno za 31 posto smanjuje rizik od srčanih oboljenja, srčanog ili moždanog udara.

d) Na kraju, pivo je odlično za probavu - sadrži brojne probiotike i vitamin B koji će, po doktorici Van Kirk, učvrstiti vaše zdravlje, zbog čega se u krevetu nećete osjećati tromo.

Kako ne bi sve ostalo samo na teoriji, doktorica je preporučila čitateljima pivo koje je napravljeno upravo s ciljem da poboljša performanse u krevetu. Na užas muškog roda, zove se "Pedeset nijansi zelene" te u sebi ima pedeset sastojaka zbog kojih bi ova piva trebala činiti čuda za libido muškaraca.

Uz dužno poštovanje svim čudesima pive, treba zapamtiti da je ključ svih pozitivnih efekata umjerena konzumacija, kao i kod svega ostalog u životu. Jer, ako se od previše pive jedva stoji na nogama, teško da će se u krevetu dogoditi bilo što drugog osim mučnine ili dubokog i momentalnog sna pokraj razočarane partnerice/a.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 13:14