KLINIKA SVJETLOST

Svjetski lider u farmaceutskoj industriji uručio veliko priznanje Nikici Gabriću

Priznanje Nikici Gabriću

 Klinika Svjetlost
Iz tog razloga Klinika Svjetlost nosi i status Center of Education u području oftalmologije s posebnim naglaskom na refraktivnu kirurgiju

Svjetski lider u farmaceutskoj industriji, vodeća svjetska kompanija u području oftalmologije Johnson & Johnson Vision, na čelu s gospodinom Thomasom Müllnerom uručili su prof. dr. sc. Nikici Gabriću priznanje za ugrađenih preko 2500 Synergy multifokalnih intraokularnih leća.

Profesor Gabrić je prvi oftalmolog u Europi, Bliskom Istoku i Africi kojem je ovo uspjelo. Dugogodišnja odlična suradnja J&J Visiona i Specijalne bolnice za oftalmologiju Svjetlost potvrđena je više puta kroz razvoj uređaja i različite studije.

image

Priznanje Nikici Gabriću

Klinika Svjetlost

Iz tog razloga Klinika Svjetlost nosi i status Center of Education (Centar za Edukaciju) u području oftalmologije s posebnim naglaskom na refraktivnu kirurgiju, premium intraokularne leće i najsuvremenije uređaje u svjetskoj oftalmologiji čime je smještena u sam vrh svjetske oftalmologije što je prepoznalo gotovo pola milijuna pacijenata i mnoge svjetske zvijezde poput Esai Moralesa, Tim Rotha, Cassandre Gave, Armand Assantea, Franca Nera i drugih.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 15:35