17 GODINA NJEGE

ZNATE LI KOJA JE CIJENA VJEČNE MLADOSTI JENNIFER ANISTON? U slučaju slavne glumice ne radi se o dobrim genima, već o milijunskom iznosu

Jennifer Aniston 2017. i 2000.
 Danny Moloshok / REUTERS

Pogledate li ove dvije fotografije Jennifer Aniston, nikad ne biste pogodili da su slikane u razmaku od 17 godina. Jedna je nastala u veljači ove godine na dodjeli Oscara, a druga 2000. godine u rujnu na dodjeli nagrada Emmy. No, na Jennifer je teško primijetiti da je prošlo 17 godina.

Danas 48-godišnja glumica plijeni pažnju seksipilom jednako kao i tad, a mnogi se pitaju u čemu je njezina tajna. Tajna je u otprilike 10 milijuna kuna ili oko 600.000 kuna godišnje.

Naime, unatoč dobrim genima, Aniston zbog profesije brine o svom izgledu, a mladolikost joj je zasigurno pomogla i u zaradi. Velik dio njezinog bogatstva od oko 980 milijuna kuna bazira se na dugoročnim ugovorima koje ima s kozmetičkim kućama i brendovima. Navodno su joj samo za reklame za Aveeno platili oko 85 milijuna kuna.

Britanski su mediji stavili računicu na papir i otprilike izračunali koliko je za ljepotu tokom godina izdvojila.

Prehrana: 140.000 kuna godišnje

Prije nego što se proslavila ulogom u ‘Prijateljima’, Jennifer se požalila da su je odbili za neke uloge jer je previše bucmasta, no i priznala je da se nezdravo hranila. S vremenom je za održavanje linije i zdravu prehranu angažirala stručnjake, a taj luksuz stoji je oko 140.000 kuna godišnje.

Lice: 52.000 kuna

Slavna je glumica kroz godine koristila razne tretmane lica, no posljednjih je godina predana poklonica laserskog, nekirurškog zatezanja lica. Ono stoji oko 450 kuna po tretmanu, a preporuča se jednom mjesečno, što znači da Aniston troši oko 5100 kuna godišnje samo na ovaj tretman. Tu je još nekoliko tretmana lica koje na godišnjoj bazi uzimaju još nekoliko desetaka tisuća kuna.

Danny Moloshok / REUTERS
Jennifer s Bradom Pittom 2000. i s Justinom Therouxom 2017.

Noge: 320.000 kuna

Da bio održala formu, Jennifer vježba šest puta tjedno u privatnosti vlastitog doma na Beverly Hillsu gdje ima svoju teretanu. Dakako, ima osobnu trenericu koja joj naplaćuje više od 6.000 kuna tjedno, a povremeno angažira i druge stručnjake, primjerice za jogu.

Kosa: 60.000 kuna

Njezin najbolji prijatelj je slavni frizer Chris McMillan koji brine o njezinoj kosi još od vremena ‘Prijatelja’. K njemu odlazi svaka tri tjedna, a šišanje plaća oko 4.000 kuna, dok će za bojanje kose kod drugog frizera izdvojiti oko tisuću kuna manje, no jednako redovno.

Nos: 170.000 kuna

Aniston je potvrdila da je imala dvije plastične operacije, obje na nosu - jednu prije uloge u ‘Prijateljima’, a drugu 2008.

Premda operaciju grudi nikad nije priznala, javnost i mediji primjećivali su promjene. Njih se, doduše, moglo pripisati variranju u kilaži, no holivudska kirurginja dr. Zara Harutyunyan komentirala je prošle godine da se Aniston možda podvrgnula podizanju grudi, a ne povećanju, što bi je koštalo oko 43.000 kuna.

Kad se ovome svemu pribroje i oni sitniji iznosi koje troši na šminku, uređivanje obrva, tena i vrata, konačni iznos kojem Jennifer Aniston može zahvaliti svoju mladolikost unutar ovih 17 godina je otprilike 10 milijuna kuna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 17:17