'ZEKANJE' U ZOO VRTU

ZOOLOŠKI VRT GRADA ZAGREBA Na Uskrsni ponedjeljak, 17. travnja, u zagrebačkom ZOO-u će se održati prigodni program za djecu

Taj program čiji je naziv Zekanje u ZOO vrtu, trajat će od 11 do 18 sati. Njegova glavna zvijezda - uskrsni zec - u Vrt donosi obilje zabave!

Teatar Don Hihot izvest će predstave Pčelice, pazi! i Zecmen. Prva počinje u 15, a druga u 16:30 sati. Djeca kojoj je draga kuhača u ruci, od 11 do 13 sati moći će životinjama izrađivati poslastice te ih ukrašavati u stilu pisanica. Nakon toga će se poslastice posluživati stanovnicima Vrta

Kako bi se djecu tijekom proljeća potaknulo na što više kretanja, osmišljena su zabavna natjecanja te vježbe zahvaljujući kojima će dodatno upoznati svoje tijelo.

Na posebnim radionicama djeca će moći doznati kako životinje vide. Uz vesele pjesmice djeca će na engleskom jeziku učiti o životinjama, dijelovima njihova tijela te bojama.

Mališani će u Zoološkom vrtu besplatno moći obojiti lice, a očekuju ih i animacija razigranih maskota te sitni darovi iznenađenja.

Zoološki vrt grada Zagreba događaj organizira u suradnji s portalom Wish mama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 05:30