NEVJEROJATNA SLUČAJNOST

A ovo se dogodi kad slavni holivudski glumac pronađe svog dvojnika

 Max Kessler / Imgur

Američki glumac Adam Sandler nedavno je počeo s promocijom svoje nove komedije, ‘The Do Over’ u kojem glumi izmišljenog lika Maxa Kesslera. Međutim, to i nije velika vijest.

Vijest je to što u New Yorku živi 23-godišnji računovođa koji se također zove Max Kessler, a da stvar bude bolja izgleda gotovo identično kao i Adam Sandler. Nakon što su objavljenje njihove zajedničke fotografije, gotovo da nije bilo osobe koja nije pomislila da se radi o blizancima razdvojenima nakon rođenja, piše Indy100.

Nakon što je vidio najavu za novi Sandlerov film, Kessler je objavio svoju i glumčevu fotografiju na Redditu, a ispod nje je napisao: ‘Ime lika u novom filmu Adama Sandlera je Max Kessler. Moje ime je Max Kessler. I da, izgledam doslovce poput njega.’

View post on imgur.com

Objava je pregledana gotovo sedam i pol milijuna puta, a onda mu je odgovorio i slavni glumac. Objavio je svoju fotografiju na kojoj se krevelji i drži natpis: ‘A možeš li ti ovo, Max?’

Adam Sandler / Imgur

Max se potrudio i uzvratio novom fotografijom s natpisom: ‘Impresioniran?’

Max Kessler / Imgur

Sandler je očito bio impresioniran jer je u sljedećoj objavi pozvao Maxa na premijeru filma u Los Angeles što je računovođa spremno prihvatio.

Adam Sandler / Imgur

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. svibanj 2024 21:05