A. Grdić: Ja sam žena iz snova Terrencea Howarda

ZAGREB - Hrvatska manekenka Aleksandra Grdić skratila je muke filmskoj ekipi holivudskog uratka "Praznici u Bosni" prihvativši ulogu koju su do sada mnoge Hrvatice odbile.



Naime, Aleksandra je u ponedjeljak snimila uvodnu scenu filma u kojoj se pojavljuje kao žena iz snova Terrencea Howarda te mu samo u gaćicama dolazi u krevet.



Iako je filmska ekipa imala problema u pronalasku domaće djevojke koja će odraditi tu scenu, manekenka kaže da su nju cijelo vrijeme čuvali kao "asa u rukavu".



- Čak su četiri mjeseca tražili djevojku za tu scenu, ali su mene casting menadžerice čuvale kao iznenađenje. Iskustvo je bilo predivno. Svi su bili nevjerojatno simpatični, a redatelj je bio posebno drag. Cijelo vrijeme su me čuvali kao "kap vode na dlanu" - prepričala je Grdić, ne skrivajući oduševljenje.



Scena u kojoj Aleksandra glumi trebala bi biti početna scena filma, a u njoj Terrence, koji glumi snimatelja, leži u krevetu zamišljen nad svojim životom te mašta o svojoj savršenoj djevojci. U njegovoj mašti pojavljuje se zavodljiva crnka koja samo u gaćicama prošeće sobom i uvlači se u njegov krevet. No, iako je mlada manekenka morala polugola prošetati pred slavnim holivudskim glumcem i ostatkom filmske ekipe, tvrdi kako joj niti u jednom trenutku nije bilo neugodno.



- Atmosfera je na setu bila takva da sam se osjećala kao da radim s njima već godinama. Nisam se osjećala nelagodno i bio mi je užitak raditi s njima. Terrence je jako zgodan, simpatičan i brbljav, a budući da sam i ja takva, stalno smo nešto pričali. Pričala sam mu o Zagrebu i o mjestima gdje može izaći, a on je meni rekao da ga podsjećam na njegovu djevojku. Jako sam sretna i ponosna zbog ovog iskustva i moram priznati da mi se gluma jako svidjela, voljela bih to raditi u životu - priznala je Aleksanda koja je jako zadovoljna honorarom koji, kaže, ne smije otkriti zbog poslovne tajne, ali zarađeni novac neće odmah potrošiti već će ga staviti na štednju.     


Vanja Došen
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 03:26