SUKOB NA DRUŠTVENOMREŽNOJ LJEVICI

ALEKSANDRA KOLARIĆ ZARATILA S PICULOM NA TWITTERU 'Vidim da bi me slao na sud partije!' Picula zatečen: 'O čemu ti to?! Ma na što se referiraš?!'

Najava Tonina Picule da će se uključiti u utrku za novog lidera SDP-a izazvala je bivšu SDP-ovku i stručnjakinju za odnose s javnošću Aleksandru Kolarić da se oglasi na Twitteru.

Podsjetimo, Kolarić je prije nekoliko godina izbačena iz SDP-a, za što proziva Zorana Milanovića, a nakon njegove najave da se više neće kandidirati za šefa stranke izjavila je da je spremna vratiti se u stranku i ući u utrku za predsjednicu. U utorak je u intervjuu za televiziju N1 rekla i da, s obzirom da smatra kako je iz stranke izbačena protustatutarno, očekuje da je u stranku vrate za pet minuta.

'Vidim da bi me slao na sud partije i preslušavao moje ideje @TPicula ? To je nastavak Zove politike #7.poraz', napisala je Kolarić na Twitteru.

'O čemu ti to?!', upitao ju je Picula.

''O sudu partije i prihvatljivosti mojih ideja. To je diskriminirajuća prepreka koju postavljaš. To je nastavak Zoranove politike', odgovorila mu je Kolarić.

'Ma na što se referiraš?!', ponovno ju je upitao Picula.

'Ja sam disident Ako si demokrat, jasno i glasno zatraži ispravljanje nepravde, a ne postavljaj procedural/diskriminirajuce prepreke', napisala je Kolarić te kasnije još dodala: 'Picula postavlja diskriminirajuće prepreke mojem povratku. ZM me izbacio, a TP bi me preslušao. Utabanim stazama', napisala je Kolarić.

Evo kako je tekla žučna rasprava:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. svibanj 2024 10:25